Syltede rødløg og agurkesalat

Festivalstil

 photo festival-stil-style-tinderbox-ganni-ray-bans-gatsby-solbriller-asos-kjole-dress-glitter-glimmer-sko-trainers-taske-minimum-m_zpsm2z1ce5b.jpgReklamelinks:
1/ Taske fra Glamorous HER   2/ Minimum kjole HER   3/ Solbriller “Gatsby”-model Ray-Ban HER
4/ Kjole fra Ganni HER og HER   5/ Ruskindstaske fra Pieces HER   6/ Denimshorts fra Pimkie HER  
7/
Sko fra ASOS HER   8/ Kjole fra ASOS HER

Jeg er lige kommet tilbage fra at have været i TV 2 News og jeg er vildt træt. Naboerne holdt fest i nat (hvilket er okay – vi var selv dem der larmede for tre uger siden), så jeg sov ret sent. Og så er jeg virkelig bare ikke god til tidlige morgener. Jeg gik derfra med følelsen af at det gik godt, hvilket Tim også siger. Dog siger han også, at jeg så træt ud, men det er jeg jo også! Spændende at se om jeg ser endnu mere smadret ud i morgen i GO’ Morgen DK end i dag, nu hvor det er endnu tidligere end i dag. Klippet kan ses på News stadig, da alle nyhederne jo kører i “loop” hver time indtil kl. 13. I kan også følge med på min snapchat missjeanett hvor jeg allerede har snappet fra studiet i morges og jeg tager jer også med til Københaven og GO’ Morgen DK i morgen. Følg med derinde, hvis I vil have lidt “backstage oplevelser”.
EDIT: I kan faktisk se klippet fra News i artiklen lige HER (og ja, fuck jeg ser smadret ud… men det lys er fandme også bare ondt og med et kamera som filmer nede fra. Super! Omvendt er det jo det jeg siger, som er det vigtigste og ikke hvordan jeg ser ud 😉 )

Men fordi det hele ikke skal gå op i TV-optræden, så har jeg også siddet og prøve at planlægge mine outfits til Tinderbox i næste uge, som er torsdag, fredag og lørdag. Jeg har lige købt kjolen fra Minimum og den regner jeg med at hoppe i en af dagene. Kjolen fra Ganni ville også være genial, men jeg tror lige, at jeg giver mit dankort en pause, så jeg må finde nogle ting i min egen garderobe. Skoene er for fede og vil sætte prikken over i’et på de fleste festival-outfits! Og så koster de endda ikke så meget. Andre festival “must haves” er en god taske og et par solbriller. Sidste år havde jeg blandt andet dette på og det her.

Er der nogle af jer, som skal på Tinderbox eller andre festivaler denne sommer? Har I nogle gode tips til, hvad man skal tage på eller IKKE tage på? Selv synes jeg, at buksedragt er ret upraktisk på små offentlige toiletter – selvom jeg normalt elsker buksedragter!

Next week I’m going to the Tinderbox festival here in Odense and I’m trying to plan my outfit for the three days (Thursday to Saturday). I’ve just bought the dress from Minimum so I think I’m gonna wear that one of the days. I would love the wear the dress from Ganni too, but I think I’ll give my credit card some rest for now. Last year I wore this and this. Do you have any do’s or don’ts when it comes to festival outfits?

12 kommentarer

 • Emma

  Det gjorde du super godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg tænkte på, når du siger du oplever et pres fra samfundet, om at du skal elske at være mor, hvordan oplever du så det pres, er det folk der siger til dig at du skal elske det, eller er det eksponeringen af “lyserøde billeder” eller noget helt andet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg tror, at det er en blanding af mange ting. Både lyserøde billeder, men også omgangskreds og familie (især den ældre generation, som jeg har oplevet, KUN kan huske alt det gode), fra medier og debatforums – og ja, fra kommentarer rundt omkring. Og at jeg ender i fjernsynet tre gange på to dage, fordi jeg siger at jeg IKKE elsker det, det vidner jo kun om, at det netop ikke er så acceptabelt i samfundet at sige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

   Kan det at du befinder dig så meget på de sociale medier ikke også “forplumrer” din opfattelse af at blive mor? Ikke fordi jeg siger du ikke har ret. Jeg oplevede bare situationen helt omvendt da jeg blev gravid.
   Jeg fik SÅ mange kommentarer om hvor HÅRDT det ville blive. Ingen søvn, konstant bekymring, ingen frihed osv. Da barnet kom, var der ingen problemer. Men jeg har heller ikke Instagram eller Facebook. Jeg havde heller ingen forventninger til at blive mor, da det var en “svipser”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, det tror jeg faktisk ikke. Jeg oplever de lige meget i det virtuelle og i den virkelige verden. Jeg har fx. næsten ikke haft andet end folk (der face-to-face) har sagt til mig, at det bliver det BEDSTE der nogensinde er sket for mig og lige så snart jeg får baby i armene, så giver livet mening. Så det handler nok også om omgangskreds, familie mm. Så jeg var pumpet fuld af lyserøde forventninger af folk omkring mig, da jeg ventede mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Virkelig imponerende! Det klarede du bedre end mange som gør det dagligt… Pyt med at du så træt ud –> retorikken var misundelsesværdig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak, hvor er det et fedt kompliment! Tak! Men fuck, hvor så jeg smadret ud… og det er godt nok ikke en skrøne, at kameraet tillægger kilo. Nå, men lige meget… Suger komplimenterne til mig i stedet <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette WK

  Synes du gjorde det super godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Rigtig godt indlæg der var i nyhederne i dag.
  Min kæreste og Jeg grinte så meget af Bella i baggrunden, da du snakkede.
  Den gyngehest fik hele armen 😀 Hold kæft hvor er hun sød 😀 Jeg hørte slet ikke hvad du sagde til sidst.. sorry 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hahaha ja, hun gav den MAKS gas, den lille krudtugle! Hun er så sjov!! Men tak, det er også helt okay, at man bliver betaget af Bella 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syltede rødløg og agurkesalat