Den bedste søster og smukkeste brud

OOTD #418: Outfit til min søsters bryllup

 photo outfit-missjeanett-asos-tall-dress-kjole-med-perler-sosters-bryllup-frederiksberg-have-paradehuset-heels-dkny-gansevoort-bag_zpszmwjqxcp.jpg photo outfit-missjeanett-sosters-bryllup-asos-perlekjole-kjole-dress-med-perler-pink-blogger-fra-odense-paradehuset-frederiksberg-_zpsehr5x9zm.jpgReklamelinks:
ASOS Premium (HERE) – Hvisk earrings (HERE) – DKNY “gansevoort” bag (HERE) – ASOS shoes (HERE)

Da jeg købte denne kjole for flere måneder siden, havde jeg faktisk ikke nogen umiddelbar plan med den. Jeg MÅTTE bare eje den, som I måske husker. Men som måneder skred frem og intet andet jeg fandt var helt rigtigt, så blev det klart for mig, at den kjole var ment til min søsters bryllup. Den er halvtung på grund af de mange perler og de samme perler drysser en del. Jeg efterlod mig spor alle steder den aften, haha. Men jeg følte mig virkelig pæn i den og den fik ret mange komplimenter. Jeg havde egentlig købt den her, men da den ankom, så sad den virkelig dårligt og den føltes bare ikke rigtig. (Jeg sælger den lange – sig til hvis I er interesseret! Den kommer snart på min tictail). Der var virkelig også få til festen i lange kjoler, så kjolen jeg endte i, passede bedre, synes jeg (også når min søsters kjole ikke var lang). Skoene hjalp I mig med at vælge på snapchat (tak!) og højden var så fin til en lang dag. Jeg havde slet ikke ømme fødder på noget tidspunkt. Mit hår var flettet bagpå i en løs sidelæns fletning, som på billedet her. Det fungerede rigtig godt, da jeg gerne ville have løst hår, men samtidig noget som holdt lidt sammen på det.

Et par af jer har kommenteret på, at kjolen er meget lys i farven til et bryllup. Den er lys ja, men den er lyserød og ikke hvid. Den ser lysere ud på alle mine billeder end den er i virkeligheden. Desuden havde min søster godkendt den inden brylluppet. Jeg ville aldrig tage en lys kjole på uden at spørge først.

This was my outfit on Saturday for my sisters wedding. The dress is from ASOS and I loved wearing it – and it got a lot of compliments!

 photo outfit-missjeanett-sosters-bryllup-sabrina-dkny-gansevoort-taske-bag-asos-premium-perlekjole-kjole-med-perler-frederiksberg-_zpstcav8wvm.jpg

22 kommentarer

 • Mari

  Flotte stænger:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser helt vildt skøn ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge-Louise

  Superlækkert outfit i smukke farvetoner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kjole klæder dig utrolig godt! Du ser virkelig pæn ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Taaaak! Jeg følte mig også rigtig godt tilpas i det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du smuk ud Jeanett – et helt perfekt bryllupsoutfit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Virkelig fint outfit – det ser så godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Du skriver, at kjolen drysser? Altså som i at perlerne falder af? Den er så flot til dig og ville også selv købe den, men ville være ærgerlig hvis perlerne simpelt hen faldt af i brug :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det gør de lidt, men det er ikke noget større problem end at jeg samlede dem op og gemte dem i min taske (og vil sy dem på igen). Man kan ikke se den mangler perler rundt omkring, heldigvis.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Wow, du ser fantastisk ud <3 Den fletning er simpelthen så god til dig, jeg må igang med at øve mig nu da 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Mit outfit fra dagen kan I se HER […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så smukke billeder. Hvor ser du smuk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] men jeg var også rigtig glad for mit outfit på dagen i kjole fra ASOS. I kan se hele outfittet HER (og fik I ikke set indlægget med billederne fra selve brylluppet, så kan I se det […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Er helt tosset med den kjole, den er bare så flot! Og her kommer så en stor forespørgsel, for jeg kan se du stadig er super glad for kjolen, men vil du være interesseret i at sælge den? 😊 Knus P.s vild med din blog 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hej Line,

   Tusind tak for de søde ord! Jeg vil desværre ikke sælge kjolen pt, men hold øje med min Tictail – det kan være den kommer derinde en dag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste søster og smukkeste brud