Bolig cravings: guld og planteplakater

Min weekend: ramen, MGP aften og ny favoritserie

kage-med-kirsebar-chokolade-fra-wendorff-odense-missjeanett-min-weekendsoup-stone-ramen-odense-missjeanett-min-weekendsoup-stone-ramen-steak-sandwich-frokost-i-odense-missjeanett-blogger-min-weekend

Som de fleste fredage, så startede jeg dagen med arbejde, men da Tim fik fri, så tog vi Bella med ind til byen. Vi spiste en sen frokost på Soup Stone, hvor de netop har fået ramen – og den måtte vi prøve! Den er rigtig god og deres steak sandwich kan også anbefales. (Har I i øvrigt set, at Soup Stone åbner ude ved uni om små to uger?)
fter frokost så fik vi købt fredagsslik til Bella og jeg var forbi en helsebutik, da vi var løbet tør for både acai-pulver og kakaonibs (til acai bowls). Aftensmaden var fra vores Aartiderne-kasse og så fik vi kage fra Wendorff til dessert. Kagen var ret lækker og jeg tror, at jeg vil kopiere ideen fra kagen og lave en lagkage ala den til Bellas fødselsdag. Hvis den bliver god, så skal jeg nok dele opskriften med jer! Som de fleste fredage, så vi X factor (selvom jeg stadigvæk overhovedet ikke forstår, hvordan folk stemmer. Alle dem jeg har holdt med er enten røget ud eller været i farezonen. Lige nu holder jeg med Vkation – de er jo fra Odense 😉 ).

Like most Fridays I started the day working, but when Tim got of work we picked up Bella and went for a late lunch at Soup Stone. They just got ramen on the menu so we really wanted to try that (and it’s good!). We did some shopping after and bought some cake for dessert later. We ate that cake while watching the Danish X Factor.

tegne-disney-store-nattoj-missjeanett-min-weekendacai-bowl-opskrift-med-bipollen-kakaonibs-kokos-goji-chia-missjeanett-min-weekendsolspejl-fra-ellos-pa-budget-missjeanett-min-weekendpizza-fra-della-nonna-bedste-pizza-i-odense-italiensk-missjeanett-min-weekendmgp-kids-drinks-missjeanett-min-weekend

Lørdage er seriøst min favoritdag hele uge. Det er weekend og man har både kunnet sove længe – og man kan gå sent i seng, fordi næste dag er også weekend. Det har altid været min favoritdag og vil altid være. Der er bare en helt speciel stemning på lørdage, synes jeg!
Jeg lavede acai bowls til os og derefter fik vi (læs: Tim) hængt en masse ting op. Lige inden vi tog på ferie, købte jeg for eksempel nye gardiner og solspejlet fra Ellos. Nu er det hele kommet op, men Tim får kun en kort pause på et par weekender, da jeg jo også har denne lampe og reolen her på vej (lampen skal hænge i hjørnet til højre for solspejlet). Fordi vi brugte alt krudtet på at nusse om vores hjem hele lørdagen (jeg gjorde rent imens og tegnede lidt med Bella), så blev aftensmaden pizza fra Della Nonna og rødvin. Tim skulle til en tidligere kollegas fødselsdag, så jeg havde handlet ind til, at Bella og jeg kunne gå all-in på en MGP aften med drinks (uden alkohol, selvfølgelig) og snacks. Det er første år Bella ser MGP, men hun var helt tosset med vores MGP aften – og vi har set programmet tre gange siden. Det bliver måske en tradition de næste mange år frem? Ser jeres børn MGP (den for børn)?

Saturday is my favourite day all week. It’s weekend – you can sleep in and still go to bed late because the next day is also a part of the weekend. I made acai bowls for us and then I got Tim to fix a lot of things. I bought new curtains and this sun burst mirror – and they needed to get up in the right places. Dinner was our favourite pizza from Della Nonna. Tim had a birthday party in the evening so I made drinks (non-alcoholic, of course) for me and Bella and watched the MGP kids show. She loved it!

ikea-havecenter-inspiration-til-haven-lamper-missjeanett-min-weekendbig-little-lies-series-tv-show-ny-hbo-serie-missjeanett-min-weekendwerners-grill-god-grillmad-i-odense-flaskestegssandwich-missjeanett-ontheplate-min-weekend

Normalt er IKEA på en søndag ikke nogen god idé, men det var faktisk ikke så slemt med mennesker sidste weekend. Heldigvis! Jeg var på jagt efter en høj, slank hvid kommode, men jeg blev ikke 100% overbevist af de forskellige modeller, så vi kom bare derfra med en masse småting. Jeg nåede dog at forelske mig i lyskæden med de forskelligefarvet pærer, som I kan se på billedet. Den MÅ jeg eje til at have i haven til sommer. Jeg fik købt en masse små rammer, så jeg endelig kan komme igang med dette projekt (better late than never, right? 😉 ). Hjemme igen fik jeg startet på HBOs nye miniserie Big Little Lies, som har et ret imponerende cast: Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Alexander Skarsgård (ham den lækre fra True Blood), Shailene Woodley og mange flere. Den er virkelig, virkelig god og det er nok min favorit serie lige nu (imens jeg venter på Outlander… suk der er lang tid til 3. sæson). Vi har ikke spist særlig sundt i denne weekend (men hey, jeg har trænet to gange siden!) og det fortsatte vi med søndag, da middagen blev grillmad fra det nye sted her i Odense: Werners Grill. Det er grillmad med høj kvalitet. De går ret meget op i dyrevelfærd og derfor er deres kød som minimum frilands (jeg krydser fingre for, at de på et tidspunkt bliver kun økologiske. Vi mangler nogle steder i Odense, som kører en mere økologisk profil). Deres flæskestegssandwich kan virkelig anbefales!

Normally it’s not a great idea to go to IKEA on Sundays (so many people), but it wasn’t that bad that day. I really wanted to buy everything in the garden area. Summer, come quick! Home again I started watching the new HBO series “Big Little Lies” that starts Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Alexander Skargård, Shailene Woodley and many more. It’s really, really good – I highly recommend it! Dinner was burgers from a new place in Odense called Werners grill.

bloglovin

4 kommentarer

 • Alt maden ser simpelthen så lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det var også en masse god mad, som jeg fik spist den weekend 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ligner en skøn weekend. Jeg har ikke set Big Little Lies, men jeg ELSKER bogen, så jeg regner med at se den på er tidpunkt. Jeg vil dog under alle omstændigheder anbefale dig at læse bogen, hvid du ikke allerede har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har lige fået tilsendt bogen som gave og overvejer at kaste mig over den. Også fordi den ikke er så tyk (lige nu er jeg vant til Outlander-bøgerne som hver er 1300-1400 sider). Jeg kan også anbefale serien – jeg synes, at den er rigtig god!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolig cravings: guld og planteplakater