Min weekend: ramen, MGP aften og ny favoritserie

Outfit of the day #445:Den blå kjole fra Selected Femme

outfit-fuerteventura-selected-femme-blue-dress-bla-kjole-draperet-missjeanett-blogger-dune-flats-studded-las-marismas-hoteloutfit-fuerteventura-corralejo-missjeanett-selected-femme-dress-blue-draped-draperet-bla-kjole-blogger-las-marismasoutfit-fuerteventura-corralejo-dune-studded-flats-sko-med-nitter-missjeanett-bloggeroutfit-fuerteventura-corralejo-selected-femme-blue-dress-kjole-dune-flats-shoes-studded-med-knitter-hotel-las-marismasReklamelinks:
Selected Femme dress (HERE + HERE) – Johnny Loves Rosie necklace (HERE) – Dune shoes (HERE)

Hele ugen har jeg haft sådan en underlig følelse, hvor jeg hver dag tror, at det er fredag. Det er så fredag i morgen og i dag har jeg flere gange tænkt, at det var tirsdag i dag. Normalt er jeg sådan en person, der ved præcis, hvilken dag og dato det er, men i denne uge har jeg godt nok været forvirret. Heldigvis har jeg ikke glemt nogle aftaler eller deadlines på den bekostning. Måske er min hjerne ikke helt ude af feriemode endnu?

Outfittet er fra min ferie på Fuerteventra og det er selvfølgelig den blå kjole fra Selected Femme. Den er genial og jeg elsker den faktisk så meget, at jeg lige har købt en “backup”, fordi den var nedsat her. Den sidder bare så pænt (draperingen foran er vildt flatterende) og den er så nem at bruge til alt. I var også rigtig mange, der var ret vilde med den, da jeg prøvede den på, på snapchat. Jeg havde den på, da jeg så LA LA Land med min biografklub i sidste uge og der spurgte flere af damerne også, hvor kjolen var fra. Bedste køb meget, meget længe!

Kjolen finder I både HER og HER.
Skoene er fra Dune og kan købes HER. De findes også med en hæl HER.

All week I’ve felt like each day was Friday – but today I thought it was Tuesday. What’s up with that? Normally I’m that kind of person that knows pricely which day and date it is. Maybe I’m just in the need of a few days off? The dress is the blue one from Selected Femme. I love it so much that I’ve just bought a backup – in case something happened to this one. You can buy it HERE and HERE.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

10 kommentarer

 • Ida

  Den er så flot til dig! Hvordan er den i størrelsen og hvordan holder den sig efter vask?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er ret normal, synes jeg. Og jeg synes, at den er pæn efter vask. Jeg har vasket den to gange ved 30 grader og den er stadig flot (og lækker).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Så fin du ser ud i den smukke kjole, et lille spørgsmål, er stoffet sådan noget der gir sig lidt, jeg er halvvejs i min 3 graviditet og lige så høj som dig, tænker måske en Str. L kunne bruges til formålet, hvad tænker du, kan man være gravid i den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det tror jeg godt man kan. Måske ikke 9-måneders-gravid, men ellers kan der godt være en mave. Stoffet er ret elastisk 🙂

   OG tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hvordan er skoen i str og er den blød i materialet. Super flotte sko

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   De er lavet af læder, så de er ret lækre! Meget normale i størrelsen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Weee! Det er da en god nyhed, kiggede så meget på den da du købte den, men fik ik bestilt så det må jeg få gjort nu 🙂
  Den ser så fin og rar ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Både nu og da du viste den på snappen tænkte jeg at den kjole er så flot. Men hver gang jeg trykker ind på asos og ser den der bliver jeg i tvivl. Den er meget pænere på dig og dine billeder end på asos hjemmeside 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh du er sød, tak! Den er rigtig pæn og jeg kan kun varmt anbefale den!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: ramen, MGP aften og ny favoritserie