Skotland igen - her er vores road trip rute

Min weekend: 15 år med Tim og vild aften med Melanie Cs band

rabarber-muffins-fra-wendorff-i-odense-missjeanett-min-weekend15-aars-dag-missjeanett-blomster-min-weekendhummel-kjole-missjeanett-perler-sommerfugl-min-weekend

Jeg startede fredagen med et møde på Nelles, som handler om en kommende rejse. Jeg fortæller mere om det snart og det bliver så lækkert! Jeg blev siddende på Nelles efter mødet og fik udgivet indlæg med opskriften på min ærtesuppe til jer. Derefter gik jeg lige forbi den nyåbnet H&M Home (der var godt nok mange fede ting – men jeg holdt mig i skindet) og så begav jeg mig hjemad. I fredags havde Tim og jeg faktisk også 15-års dag. 15 år! Hvor vildt er det lige? Jeg overvejer at lave et indlæg, hvor jeg gengiver hele den aften, hvor vi mødte hinanden for første gang. Ville I have lyst til at læse det? På trods af det lidt runde tal, så skulle vi faktisk ikke være sammen om aftenen. Jeg havde nemlig været en utrolig large kæreste og havde sagt god for, at han tilbragte aftenen sammen med en ven på stadion til OBs sidste kamp denne sæson. Men sød som han er, så havde han en buket blomster med hjem til mig, da han kom fra arbejde. I stedet var min date smukke Bella og vi hyggede med lækre rabarbermuffins fra Wendorff. Jeg tror, at jeg snart vil prøve at lave en opskrift på dem selv. Vi har nemlig rabarber i haven, så det ville være oplagt. Når rabarberne er oppe, så skal jeg også have lavet min rabarber crumble igen. Den er altså – i alt beskedenhed – virkelig god! Til aftensmad lavede jeg wok og bagefter spiste vi M&Ms i sofaen. Hun endte med at falde i søvn i mine arme på sofaen, under tegnefilmen Hjem. Det er så hyggeligt, når hun gør det.

Bellas kjole er fra Hummel og kan købes HER

I started my Friday with an interesting meeting. I’m gonna tell you more about it soon, but I can tell that I’m gonna do some travelling! Friday was also Tim and mines 15 year anniversary. 15 years – can you believe it? He brought home flowers for me, but then he went out with a friend for a football match. Aren’t I the forgiven girlfriend? 😉 Instead Bella and I ate rhubarb muffins on the couch while watching “Home”.

lyseroede-haveredskaber-klippe-saks-havesaks-garden-girl-beskaerersaks-fresia-blomster-missjeanettive-seen-the-future-she-is-female-t-shirt-gina-tricot-missjeanett-girl-power-statement-melanie-c-koncert-odeon-odensemelanie-c-koncert-i-odeon-concert-denmark-odense-2017-missjeanett-min-weekend

Lørdagen startede vi (selvfølgelig) med en omgang acai bowl og derefter gik vi i haven. Tim fik slået græs og klippe lidt grene af træer mm. Jeg fik beskåret roser (det har jeg trukket lidt i år, da det har været så koldt) og Bella hjalp mig med at grave huller, så vi kunne plante fresia. Hun har siden i lørdags spurgt, om blomsterne ikke snart er færdig med at gro. Ikke heeeelt endnu, lille skat – ha ha. Jeg har hverken kunne finde mine havehandsker eller beskærersaks fra sidste år, så jeg har lige købt begge dele på billedet. Jeg kunne ikke stå for, at det hele var lyserødt 😉 Begge dele er fra mærket Garden Girl og jeg fandt dem HER
Lørdag aften havde jeg glædet mig til længe! Jeg skulle til Melanie C koncert med min veninde Mathilde i det nye koncerthus her i Odense, Odeon. Mathilde og jeg plejede at optræde som Spice Girls, da vi gik i folkeskolen sammen (hun var en af dem, som jeg optrædte iført hotpants med i Tarup Centeret). Derfor måtte vi da til Melanie C koncert i det nye Odeon sammen! Det var en rigtig god koncert; Melanie spillede både nogle af hendes nye sange (jeg kan rigtig godt lide den her), men også hendes gamle hits som Never be the same again og Northern Star. Sidstnævnte er en af mine favoritsange – nogensinde. Den er så smuk og teksten rammer mig virkelig. Hun fik også – til hele salens fornøjelse – sunget et enkelt Spice Girls hit. Hun takkede MØ for hendes version af sangen og mente, at det var passende at synge den, da hun jo var i byen, hvor MØ er fra. Alle dansede (og sang!), da hun hoppede rundt til Say You’ll be there. Der er virkelig god lyd inde i Odeon, synes jeg. Jeg var imponeret! Koncerten sluttede lidt i 22 og jeg havde egentlig sagt til Tim, at vi nok ville tage en enkelt drink efter og så ville jeg komme hjem. Men jeg havde ikke forudset, at min veninde hjalp en engelsk PR-gut (samarbejdede blandt andet med Coldplay på mindre projekter) op, da han faldt ned ad trappen på vej på toilettet. Klip til et par timer senere, hvor jeg pludselig sidder på Ryans. Her ser jeg boksning og tyller whiskey med hele Melanie Cs band (og PR-gutten også) – og vi alle sidder og tilføjer hinanden på snapchat. Desværre var Melanie den eneste der ikke kom, da hun var ret smadret efter koncerten (og de skulle videre til Berlin). Åh tænk, at jeg har været SÅ tæt på at hænge ud med Melanie en aften i Odense. Så syret en aften – men på den allerbedste måde. Det er nok en af de aftenen, som Mathilde og jeg kommer til at tale om år frem. Klokken lidt i 03 lå jeg vist i min seng… eller – jeg har faktisk ingen anelse, hvad klokken var!

Min læbestift kan købes HER (farve: Spring fling). Og var min seje nye t-shirt i øvrigt ikke perfekt til lige præcis en Melanie C koncert? Jeg er vild med den! Den er fra Gina Tricot og kan købes HER. Jeg overvejer lige nu også denne her derfra

I started my Saturday with some acai bowl (of course) and then we enjoyed a few hours in our garden – getting it ready for Summer (soon, hopefully!). Later I went out with my friend Mathilde. We were going to a Melanie C concert in Odenses new concert hall, Odeon. It was such good concert; she played a lot of new songs, some of her old ones (“Never be the same again”, “Northern Star” and “Turn to you”) and even one of the Spice Girls hits. Fast forward to a few hours later where I found my self at Ryan’s in Odense with Melanie Cs band – drinking whisky, watching boxing and adding each other on snapchat. Such a fun night!

bella-leger-bobles-store-myresluger-groen-elefant-missjeanett-min-weekendacai-bowl-smoothie-skaal-the-handmaids-tale-hbo-nordic-ny-serie-missjeanett-min-weekend

Søndag var jeg sgu lidt ramt. Helt sikkert min egen skyld, men helt sikkert også det hele værd! Hele dagen gik faktisk bare med tømmermænd på sofaen. Bella legede legetøj på gulvet (hun roder virkelig i øjeblikket!) og jeg så den nye serie på HBO The Handmaid’s Tale. Den er virkelig, virkelig god! Den foregår i en nærfremtid, hvor en del af USA har løsrevet sig og er blevet til et selvstændigt land. Her er alle love og regler ændret. Kvinder har ikke længere nogle rettigheder. De ejes af statens og må hverken have et arbejde eller eje noget. De har ingen fri vilje. Samtidig er folks fertilitet faldet utrolig drastisk. Det hører til sjældenhederne, at nogen bliver gravide og når de gør, så ender kun 1/5 graviditet med et sundt barn i sidste ende. Kvindernes fertilitet testes derfor og er du fertil, så bliver du en handmaiden. Du er dermed babymaskineslave for rige par, som ikke selv kan få børn. Du bor i deres hus og har jævnligt sex med manden (imens kone kigger med). Din eneste opgave er at blive gravid og du har intet at skulle have sagt. Man følger i serien en kvinde, vis mand blev slået ihjel, da de prøvede at flygte ud af landet og hendes datter blev taget af myndighederne. Nu er hendes eneste mål at overleve, flygte og så finder datteren. De første tre afsnit ligger oppe og den kan altså varmt anbefales. Tim er også hooked! Efter jeg havde sumpet på sofaen i mange timer, så tog vi på legepladsen med Bella og hentede derefter sandwich fra Submarine til aftensmad.

Åh en god weekend!

Sunday I was a bit hungover – but it was totally worth it!! I spent most of the day on the couch watching the new series on HBO “The Handmaid’s Tale”. It’s really good – I highly recommend it! After doing nothing the whole afternoon we went to the play ground and then bought subs for dinner. What a nice weekend!

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

11 kommentarer

 • Mette

  Uh, var også til koncerten den var SÅ god! Jeg synes bare det var ærgerligt at det var siddepladser. Det er jeg ikke rigtig fan af 🙂 – Hun spiller i øvrigt “Say You’ll Be There” til alle koncerter – men historien hun fortalte var da meget god 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Vi fik ellers at vide, at nogle andre, som havde været til hendes koncerter i England, at hun dér oftest havde spillet “Wannabe”. Men måske gør hun lidt forskelligt!

   Ja, vi kunne heller ikke blive siddende i vores sæder – vi rejste os op og dansede til de fedeste numre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Jeg havde lavet en Spotify playliste ud fra hendes seneste setlister der var den i hvert fald på. 🙂
   Men hun var virkelig virkelig god 🙂 !

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Rigtig god! Jeg var ærgerlig over, at koncerten ikke var mindst en halv time længere! Det kunne jeg sagtens have klaret 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Det kunne være SÅ hyggeligt at høre om, hvordan dig og Tim mødte hinanden! Man er vel en sucker for romantiske historier 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Sindssygt flot læbestift – kan du afsløre, hvor den er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Selvfølgelig! Jeg har lige tilføjet et direkte link til den i indlægget! Og mange tak 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandi

  Din røde læbestift. Så fin nuance!!! Mærke og nummer/navn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak! 😀 Den er fra Gosh – så den er dejlig billig! Jeg har lige tilføjet et link her i indlægget til den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Har i egentlig sat en dato for brylluppet?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skotland igen - her er vores road trip rute