Outfit of the day #452: Kagebesøg i striber fra Ellos x Sofi & Frida Fahrman

Mest læste indlæg i maj

Her er de fem mest læste indlæg her på bloggen i maj (i vilkårlig rækkefølge). Brug eventuelt listen til at catche up på de indlæg, som I ikke fik fanget, da de først blev udgivet.

ive-seen-the-future-she-is-female-t-shirt-gina-tricot-missjeanett-girl-power-statement-melanie-c-koncert-odeon-odense

Min weekend: 15 år med Tim og vild aften med Melanie Cs band

Weekendindlæg inklusiv fortællinger om natten, hvor jeg endte i byen med Melanie Cs band efter hendes koncert her i Odense. Vi drak masser af whisky og gin & tonics, imens de fortalte røverhistorier og så boksning. Stadig en af de fedeste aftener længe! Læs indlægget HER

Here’s the five most read posts on the blog in May 2017. The first one is this one; about my weekend where I celebrated 15 years with Tim and ended up on a bar with Melanie Cs band – after her concert here in Odense. Read it HERE

jeanett-og-bella

It’s my birthday!

Jeg ved ikke, om det var billedet, der fik jer til at klikke, men indlægget på min fødselsdag, om at jeg havde fødselsdag, var faktisk en af månedens mest læste indlæg. Jeg elsker også selv dét billede! Indlægget finder I HER

Min kjole er fra Y.A.S. HER og HER

I don’t know if it was the photo or because you just wanted to wish me happy birthday, but this post – about it being my birthday – was one of the most visited in May. Read it HERE
My dress is from Y.A.S. and it’s available HERE

tradition-japansk-kirsebaertrae-sakura-molo-fish-print-dress-fiske-kjole-missjeanett-2017

Tradition: Det japanske kirsebærtræ 2017

Jeg er simpelthen så glad for vores lille tradition, hvor jeg hvert år tager billeder af Bella foran vores japanske kirsebærtræ (eller sakura, som flere siger), når det blomstrer. Det er I også og det var bestemt et af de mest populære indlæg i maj. Find indlægget HER, hvor der også er links til alle de andre år (det er sjovt at se, hvor meget både Bella og træet er vokset siden jeg startede med det).

Bellas kjole er fra Molo HER

I really love the tradition we have where I take photos of Bella in front of our sakura tree when it’s in bloom. One of the most popular posts in May. Find the post HERE – and in that one are links to all the other years aswell. Bellas dress is from Molo HERE

outfit-missjeanett-asos-tall-dress-kjole-med-perler-sosters-bryllup-frederiksberg-have-paradehuset-heels-dkny-gansevoort-bag-fletning-hvisk

Hvad skal jeg tage på til gallashow med Dronningen?

I starten af maj var jeg til åbningen af Odenses nye musik- og teaterhus, som var et gallashow, hvor selveste Dronningen var gæst. Derfor var jeg lidt i syv sind over, hvad jeg skulle tage på og det spurgte jeg jer til råds om i DETTE INDLÆG. Hvad jeg endte i, kan I se i outfittet HER og selve aftenen har jeg skrevet om HER

In the beginning of May I was invited to the galla opening of Odeon – our new concert hall here in Odense. But before I couldn’t decide what to wear so I asked you guys in this post. What I ended up wearing you can see HERE and I wrote more about the night HERE

maaned-50-missjeanett-smaafolk-kaktus-kjole-kavat-sandaler-morblogger-mommy-blog-blogger-sommerkjole

Måned #50

Månedsindlæggene er tilbage! De har holdt sig en lang pause, men mest fordi at jeg ikke syntes, at der skete nok hver måned til at man kunne opdatere så ofte. Det gør der stadig ikke og det er heller ikke planen, at de kommer hver måned fremadrettet – men tilbage er de! I maj lavede jeg Måned #50 og det kan I læse HER.
Find alle månedsindlæggene HER

Bellas kjole er fra Småfolk HER (nu på udsalg)

My monthly updates on Bella are back! I did these posts when Bella was a baby. Back then so much happened during one month, but as she got older I didn’t think there was enough to keep on doing a new post each month. But now they’re back and in May I did Month #50 HERE
Her dress is from Småfolk HERE (now on sale!).

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

 

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #452: Kagebesøg i striber fra Ellos x Sofi & Frida Fahrman