"Vi har jo ferie"...

Kommer der en sæson 4 af Outlander?

giphy-tumblr

OPDATERET: Dette indlæg får en del ny trafik efter at sæson 4 er slut. Det er jo forståeligt, fordi vi vil alle gerne vide, om vi får lov til at se mere til Claire og Jamie. Det gør vi heldigvis, da Starz (netværket bag Outlander) allerede har bestilt en sæson 5 OG 6. Der er dog ingen premiere dato endnu, men det biver nok i starten ad 2020, at Claire og Jamie vender tilbage. Hvis I ikke kan vente, så kan I eventuelt kaste jer over bøgerne. De er virkelig gode. I finder oversigten over alle bøgerne i Outlander-serien HER

I dag er der præcis 2 uger til, at sæson 3 af Outlander har premiere. Men i disse dage kan jeg se, at jeg får en del besøg på bloggen, fordi folk googler, om der kommer en sæson 4 af Outlander. Jeg har vist nævnt det før i en indskudt sætning (dem er jeg fan af – indskudte sætninger. Hvis I ikke skulle have opdaget det. Min søster siger, at jeg er FOR stor fan af dem 😉 ). Men JA, der kommer en sæson 4. Faktisk går de i gang med at filmen til den i næste måned. Nu har jeg jo læste bøgerne (find oversigten over bøgerne HER) og ved derfor, hvad der kommer til at ske i store træk. Både sæson 3 og 4 bliver hæsblæsende. Der er knald på og I kan godt glæde jer!

Indtil videre har netværket Starz (som er dem, der sender serien i USA) kun bestilt til og med sæson 4, men jeg har både store forhåbninger til og tror også, at der kommer flere end 4. Der er jo 8 bøger ind til videre og bøgernes forfatter har lovet både en bog nr. 9 og nr. 10 (det hele skulle slutte med bog nr. 10). Seriens skaber Ronald D. Moore (som i øvrigt er gift med seriens kostumedesigner) har udtalt, at gerne så serien “gå hele vejen” og lave alle bøgerne, så serien også slutter ordenligt. Samtidig har Caitriona Balfe (Claire) netop udtalt, at hun og Sam (Jamie) er friske på flere sæsoner efter sæson 4. Jeg tillader mig at se lidt ud i fremtiden, ligesom Claire her og ifølge min krystalkugle, så tyder det hele på, at vi får flere sæsoner end 4. Det eneste der skulle komme i vejen, skulle være, hvis seriens seertal pludselig bliver meget dårlige. Men det er kun gået den modsatte vej; der kommer flere og flere Outlander fans til og serien er netop blevet flyttet fra at sende lørdag aften til søndag aften. Det er noget af en opgraderingen, da søndag aften er den ubestridt bedste aften at sende på. Jeg talte i øvrigt med en fra Viaplay tidligere i dag og hun fortalte, at Outlander er en af deres mest populære serier for tiden. Det varmer mit Outlander-hjerte så meget.

Nu tæller jeg bare ned til premieren på sæson 3 om to uger. Imens vil jeg se traileren til sæsonen igen-igen (HER) og så ellers læse mere i bog nr. 7 (som er virkelig, VIRKELIG god). Desuden har jeg planlagt, at jeg skal gense sidste afsnit af sæson 2 aftenen før. Glæder I jer også?

I finder meget mere Outlander på bloggen HER

Season 3 of Outlander starts in 2 weeks, but I can see that I get a lot of traffic from Google from people searching to know if there’ll be a season 4. And there will! It has already been confirmed by Starz. The show creator Ronald D. Moore has also said that he hopes they can do as many seasons as there’ll be books (10 books). And this weekend Caitriona Balfe (Claire) said that her and Sam (Jamie) are up for more season after season 4. It sounds very promissing! To kill time the next two weeks I’m gonna re-watch this trailer for season 3 and read more in book no. 7. 

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

14 kommentarer

 • Malene

  Jeg er netop kommet ombord på Outlander-vognen og slugte de to sæsoner på tre uger 🙈
  Er faktisk lidt glad for, at det skete så sent, for så behøver jeg ikke vente så længe på sæson 3, haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha nej sådan gjorde jeg også med sæson 2. Jeg slugte sæson 1 på et par dage og derefter opdagede jeg, at sæson 2 lige var startet – der lå allerede 2-3 afsnit klar fra den. Men ventetiden på sæson 3 har godt nok været lang!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jubiii sikke gode nyheder. Jeg glæder mig også til den nye sæson 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det gør jeg virkelig også!!!! Tæller dage ned!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Nordberg

  Hvilken streaming tjeneste skal du se sæson 3 på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Glæder mig! Glæder mig! Glæder mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Abildskov

  Hvornår kommer sæson 3 på Netflix?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tidligst en gang næste år. Der gik 9-10 måneder fra sæson 2 var helt færdig til Netflix fik den. Det skyldes, at Viaplay har de eksklusive rettigheder til serien.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Kæmpe fan. Helt tilfældigt jeg faldt over serien. Så har haft fornøjelse af tre sæsoner i træk 🙂
  Venter nu spændt på sæson 4, og er også i gang med at læse bøgerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er SÅ god!! Uh så denne bliver din første “droughtlander”? Det kan være hårdt til tider 😉 Hvor langt er du nået i bøgerne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inna

  Jeg er også hoppet med på Outlander vognen. Og jeg er solgt! Jeg læser dog bøgerne samtidig med jeg ser serien. Så kan det vare lidt længere, hihi. Altså jeg læser lidt frem, og ser efterfølgende det, som jeg netop har læst. Ret underholdende, fordi man har muligheden for at sammenligne. Og begge dele er fantastiske, for en gangs skyld kan jeg ikke sige om serien eller bøgerne er bedre.
  Jeg er lige nu i gang med Guldsmed i ravn, altså ca. 3-4 afsnit i sæson 2.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh det lyder som en hyggelig måde du griber serien og bøgerne an på! Nej, jeg synes også, at bøgerne kan noget, hvor serien kan noget andet. Begge dele er gode på deres måder.

   Uh shit du har nogle gode ting til gode endnu 😉 Det sidste afsnit af sæson 2 er et af mine all-time favorites!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Vi har jo ferie"...