The Florida Project

Test af Aarstidernes Vegetarkasse

Aarstiderne vegetar kasseAarstiderne vegetarkassen - Kartoffelkager med spinatsalat

Reklame for Aarstiderne

Uh den her kasse er jeg altså virkelig fan af! Som jeg nævnte her, så lever jeg ikke vegansk og ej heller vegetarisk, men over de sidste mange måneder, har jeg virkelig prøvet, at få kørt ned for familiens kødforbrug. Vegansk bliver stadig lidt for “ekstremt” til mig (ment på den måde, at jeg virkelig, virkelig savner utrolig mange fødevarer, når jeg har kørt den veganske livsstil), men det vegetariske er jeg altså stor fan af. Jeg bliver gang på gang overrasket over, hvor lidt jeg savner kød, når det bare er smagfulde og vellavede vegetariske retter. Når vi laver den her, så tænker jeg overhovedet ikke på eller savner kød. Overhovedet!

Jeg havde det fuldstændig på samme måde, da jeg testede Aarstidernes vegetarkasse. Ikke en eneste gang savnede jeg kød og nød faktisk, at måltiderne ikke var bygget op omkring kødprodukter. Jeg var vild med alle retter og har helt vildt svært ved at vælge en favorit. Vi fik socca (en slags “pizza” lavet på kikærtemel) med fritteret grønkål, lilla søde kartofler og fed creme fraiche. Så fik vi utrolig lækre pitabrød fyldt med falaffel (Aarstidernes falaffeldej er sååååå god) og ristet broccoli – og til sidst var det indiske kartoffelkager, som var et kæmpe hit hos os alle tre. Sidstnævnte var vildt nem at lave, utrolig mættende og så smagte resterne af dem dagen efter SÅ godt. De fungerer ret godt kolde også og de kunne være oplagte at lægge i madpakker også, hvis I mangler inspiration på det områder. Jeg tror muligvis, at det her er min favoritkasse fra Aarstiderne – ever! Den har også en rigtig fornuftig pris.

Der er aftensmad til 3 dage i den kasse, jeg testede og der er alt, hvad man skal bruge til måltiderne. Det eneste man typisk selv skal have, er salt&peber, olie og eddike (sidstnævnte skal tit i dressinger/på salater). Der står i opskrifterne for hver uge, hvad man selv skal særge for at have på forhånd, så man er forberedt. De her måltidskasser er iøvrigt også geniale, hvis man også vil mindske madspild, da der kun er lige præcis, hvad man skal bruge i kasserne. Vi bruger især Aarstiderne i perioder, hvor vi mangler inspiration til madlavning og/eller gerne vil slippe for indkøb.

I kan bestille jeres kasse HER (reklamelink).
Den vegetariske kasse fås til 1, 2, 3 og 4 personer og der er også mulighed for forskellige antal af dage (3 eller 4).

I kan læse min test af deres veganerkasse lige HER

Aarstiderne vegetar - pita med falaffelAarstiderne vegetar - socca reciepe

Opskrift på Indiske kartoffelkager med spinatsalat

3 personer – Tilberednings tid cirka 35 minutter

3 æg
700 g kogte kartofler (koges dagen før eller om morgenen. De skal være kolde, når kartoffelkagerne laves)
1 spk bombay-krydderi (eller garam masala for eksempel)
400 gram gulerødder
3 spsk mel
1 citron
½ agurk
1 rødløg
1 pose spinat
Olivenolie
Salt + peber

Kartoflerne skal koges aftenen eller morgenen før, så de er kolde, når dejen til kartoffelkagerne laves.

Skyld og klargør alle grøntsagerne: gulerødderne skal rives groft, skallen af citronen skal rives fint (prøv at undgå at få noget af det hvide med), agurken skal skæres i tern, rødløget skal hakkes fint og spinaten skal skæres lidt groft.

Pisk æggene sammen i en skål. Mos kartoflerne groft i en anden skål og vend æggene i. Tilsæt mel og bombay-krydderi. Form massen ligesom I ville lave frikadeller med en ske og kom dem på en pande med olie på middelvarme. Steg dem 4-5 minutter på hver side, til de er faste i konsistensen og gyldne på begge sider.

Smag gulerødderne til med citronskal, citronsaft og salt. Vend agurkerne med rødløg og spinat, g smag til med lidt olievenolie, salt og peber.

Servér de friskstegte kartoffelkager med agurkesalat og gulerodssalat. Velbekomme!

I’ve already tested the vegan box from Aarstiderne (“The seasons”) and this time I’m testing their vegetarian box! I really loved this box and I wasn’t missing meat at all (I’m not a vegetarian, but try to limit my meat intake a bit more). Such lovely dishes like aloo tikki patatoe cakes and rocca with sweet patatoes and fried kale.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

7 kommentarer

 • Ej, det ser jo mega godt ud det hele! Vi fik vegetar-kassen i et par måneder, men gik lidt død i det til sidst vil jeg sige 😉 Men den der uges retter kunne jeg nu godt have klemt ned 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Jeg blev lige en smule forvirret over, hvilket billede opskriften hører til? Er det dem, der ligner frikadeller på billede nr. 2 eller hører det til det øverste/nederste billede? Det nederste er måske slet ikke en flad kartoffelkage? (men det ser sygt lækkert ud!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hov, ja, det kan jeg da godt se, virker lidt forvirrende. Men det er dem, der ligner frikadeller på billede nr. 2 🙂 Den flade er en socca lavet på kikærtemel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Super, tak for opklaringen. Jeg er vist nødt til at prøve de deller 😋

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   De er virkelig gode! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Virkelig god opskrift uhm. Tak for den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Selv tak! Er glad for at den kunne bruges 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Florida Project