Filmanmeldelse: The Spy who dumped me

10 ting jeg vil lave i september

Svanedammen Odense

Reklamelinks markeret med *

Det gør mig virkelig ingenting, at kalenderen nu siger efterår. Normalt er jeg lettere utilfreds, når sommeren lakker mod enden – det er altså bare min yndlings årstid. Men i år føler jeg virkelig, at vi har fået fyldt sommerdepoterne helt op (jeg nåede jo også lige en uge på Cypern med 30 grader, da vejret var blevet koldere herhjemme) og mine preggo-hormoner sætter bestemt pris på lavere temperaturer. Lige nu glæder jeg mig til de smukke gyldne farver i naturen, en tændt brændeovn, stearinlys og så er det lidt underligt at tænke på, at dette faktisk er årstiden, hvor jeg har termin. Selvom lillesøster nu sagtens også kan ende med at være en vinterbaby i stedet, når termin er 26. November. Det kan jo sagtens blive en november- eller decemberbaby. Vi får se!

I september vil jeg…

 1. … bage kage! Jeg har den sidste uges tid haft helt vild lyst til at hygge med kagebagning. Det må jeg gøre alvor af her i september. Tænker der både skal bages denne her (Tims store favorit), Ingers kage (i princippet drømmekage med havregrynsfyld i stedet for kokos) og så vil jeg se, om jeg kan finde på noget med kirsebær. Det har jeg lidt cravings for i øjeblikket.
 2. … ud med biografklubben – som altid. Jeg tror, vi napper mere end en film denne måned. Vi skal i hvert fald se den danske Ditte og Louise (den ser ret sjov ud!) og så ser vi nok en mere og her hepper jeg på A simple Favor med blandt andet Blake Lively og Anna Kendrick. Og så vil jeg i biografen med og se De Utrolige 2 med Bella.
 3. … begynde at kigge lidt efter et par efterårsstøvler. Nu er jeg jo omringet af dem til hverdag og derfor har jeg allerede et par mulige bud. Lige nu er jeg ret vild med dem her fra Anonymous Copenhagen.
 4. … håbe på, at det bliver i denne måned, vi får tændt op i brændeovnen for første gang i dette halvår. Det plejer at være i enten september eller oktober, men jeg håber det bliver snart, fordi jeg er virkelig i humør til regnvejrsdage, brændeovn og tæpper i sofaen (gerne med hjemmebagt kage som nævnt i punkt 1).
 5. … glæde mig over, at en masse af mine TV- og seriefavoritter er tilbage igen. Det tæller blandt andet Gift ved første blik, Walking Dead (sæson 7 starter i dag på både HBO og Viaplay), Filmselskabet og Robinson er også startet igen. Jeg elsker sommer, men efteråret er virkelig bare den bedste TV-sæson!
 6. … begynde at lave en liste over de ting, vi mangler til lillesøster. Kan lave “tjek” ved autostol, pusletaske og stortset alt tøj i str. 56 (har blandt andet købt en masse af disse slå-om bodys* og disse smart bukser*), men mangler til gengæld barnevogn og en masse andre ting. Et tip: Hvis I bruger rabatkoden 9074 så får I 20% på alt til børn hos H&M online lige HER* (gælder t.o.m 5. september).
 7. … gøre alvor af min idé om at give mig selv en Nespresso-maskine i barselsgave. Jeg tænker, at kaffe bliver nødvendigt det næste års tid…
 8. … kæmpe alt hvad jeg kan for ikke at købe denne smukke lampe*. H.o.l.d. n.u. o.p hvor er den pæn! Jeg har seriøst bare INGEN steder at stille den. INGEN! Måske kan jeg bare sidde med den i hånden i sofaen?
 9. … lave denne ret mindst en håndfuld gange. Det bliver bare lidt fesent uden det obligatoriske glas hvivin on the side.
 10. … krydse fingre for at søen her på billedet snart bliver fyldt med vand igen. Den nåede næsten at udtørre helt i løbet af den vilde sommer, vi har haft. Jeg klager ikke over den varme sommer (overhovedet – heller ikke selvom jeg er preggo), men søen her er nu kønnest, når der er vand i.

A new month – a new list of things I wanna do! Buying a lot of things for the baby girl in my stomach (these practical bodies* and these pants* with “feet”), making this dish over and over again – and this cake. Watch a lot of TV-show (Married at first sight just started again here in Denmark – love that show!) and watching at least three movies in the cinemas; Ditte & Louise, A Simple Favor and The Incredibles 2.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

6 kommentarer

 • Louise

  Din banankage er også en yndling her i huset, den virker hver gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhhh det er jeg vildt glad (og beæret over at høre!).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Min lille Alva havde også termin d 26/11 sidste år, men kom først d 9/12 😲 Og jeg har stadig svært ved at huske og egentligt forlige mig med hun har fødselsdag i december 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh ja tiden går så hurtigt – og især det første år, synes jeg! Jeg håber dog virkelig ikke, at vi går for langt ind i december. December er sådan en presset måned i forvejen, så jeg ville virkelig ikke have noget imod, hvis jeg kunne slippe for også at skulle holde børnefødselsdag i december hvert år fremadrettet. Men det bestemmer jeg selvfølgelig ikke, ha ha. Bella kom jo bare 8 dage før termin, så jeg ville alligevel blive overrasket, hvis lillesøster skulle gå 14 dage over.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor sjovt!

  Jeg havde også termin den 26/11 med min søn fra ’16. Han kom ud den 2/12, og det er den perfekte måde at skyde julemåneden i gang på <3

  Mine to yngre søstre – der er tvillinger – har fødselsdag den 1/12, og jeg fik strenge ordrer om ikke at føde på den dag, da de jo i forvejen deler fødselsdag, så det var perfekt, han kom ud dagen efter 🙂

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha der er også nogle fødselsdage der omkring min termin, men jeg tror ikke rigtig, at jeg kan “klemme benene sammen”, hvis det sker en af de dage. Jeg gad dog virkelig godt, at jeg ikke går for meget over. Vil helst ikke skulle holde børnefødselsdag hvert år i december fremadrettet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filmanmeldelse: The Spy who dumped me