37 i dag: mine planer

Fordele og ulemper ved permanent hårfjerning

Annonce

Overvejer du permanent hårfjerning? Mange overvejer dette, men inden du træffer en beslutning, er det fornuftigt at overveje de forskellige fordele og ulemper.

 

Laserbehandling til at fjerne kropsbehåring

Der er mange steder på kroppen, hvor du kan vælge at få hårne fjernet. Det gælder både for mænd og kvinder. Ofte er der en fordom om, at disse behandlinger er for kvinder. Flere og flere mænd vælger at få fjerne bestemte områder af deres kropshår. Den mest almindelige metode er laser hårfjerning, hvor der bruges en laser til at målrette hårsækkene. Flere behandlinger forhindrer yderligere hårvækst. Du kan få permanent laser hårfjerning hos Smooth, der bruger professionelt udstyr og tilbyder behandlinger af hele kroppen.

 

 

Fordelene ved laserbehandling

En af de største fordele for mange er den langvarige eller permanente reduktion af uønsket hårvækst. Herigennem er der særligt den fordel, at du kan spare tid og penge i det lange løb ved at fjerne behovet for gentagne barberinger, voksbehandlinger eller hårfjernelsescremer.

 

 

Hvad er ulemperne?

Der er dog ulemper, der skal overvejes. For det første kan omkostningerne ved behandlingen være høje, da der ofte er behov for flere sessioner, før hårene ikke vokser ud. En anden ulempe er, at nogen oplever irritationer i huden, heriblandt rødme, kløe og hævelse.

 

 

Gode tips, hvis du selv fjerner din kropsbehåring

Et godt udgangspunkt er, at du forbereder huden før selve hårfjerningsprocessen. Ved at fugte huden bliver den blødgjort. På den måde opnår du også en tættere barbering. Du kan starte med at putte vand på området. Herefter kan du bruge et velegnet produkt på huden, såsom en gele eller skum. Du vil nu være klar til at påbegynde barberingen. Når du er færdig, vil det herefter være en god idé at fugte huden med en aftershave eller creme uden parfume. Ved at følge disse tips kan du opnå en glat hud uden rødme eller knopper.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

37 i dag: mine planer