Nyt: Glitter heels

Nyt: Glitter heelsNyt: Glitter heelsNyt: Glitter heels

Det er ikke engang løgn, når jeg siger, at jeg kun har shoppet i ZARA på ferien i Lissabon. Jeg købte en enkelt ring i H&M i lufthavnen inden afgang, men på selve ferien blev der kun shoppet ZARA. Sådan er det jo, når man normalt ikke har adgang til en fysisk butik her i Odense (der er dog selvfølgelig webshoppen) og når det samtidigt er en del billigere end det er herhjemme! Jeg fik købt 3 par sko og en kjole derfra. Det ene par sko har I set i indlægget HER, det andet er disse og det sidste par + kjolen har I stadig tilgode 😉

Dette par kunne jeg slet ikke stå for… jeg rev dem bare ned fra hylden og sagde til Hr. Kæreste “Dem skal jeg ha’!”. Han fik vist spurgt mig, om jeg ikke skulle prøve dem først hehe. De skreg bare mit navn – nude og glitter, what’s not to like?! Og så laver ZARA perfekte sko til mine lange, men meget slanke/smalle fødder. De passer altid perfekt og disse var ingen undtagelse. Jeg er normalt en str. 40 i sko fra ZARA og jeg er også en str. 40 i disse. Jeg gav 50 euro for dem (ca. 375 kr) og herhjemme koster de 559 kr. Så der var en pæn besparelse på dem! I kan finde dem HER på deres webshop.

I bought this new glitter heels from ZARA on my vacation in Lisbon, Portugal

Skriv en kommentar

   • Kan jeg godt forstå! Blev selv gift i det tidlige efterår 2011 og havde et par fine sko på fra Repetto! Glæd dig til den dag, det er det mest fantastiske! Kjoleprøvninger, farvetema osv. – det var “hårdt”, men skønt at planlægge vores drømmedag!

 1. Hvis ikke det var fordi jeg har for korte fødder til zaras sko og ikke kan gå i så høje, tynde hæle, ville de være på vej hjem til mig! Meget flotte :)

 2. Orv de er flotte! Kan godt forstå hvorfor de skulle med dig hjem 😀

  Har også samme problem med den smalle, lange fod. Der er mange sandaler jeg aldrig kommer til at gå med. De er simpelthen for store.. Øv :(

 3. De er superflotte. Mine fødder er desværre lidt brede, så mange af Zaras sko bliver lidt for smalle til mig. Jeg hapsede dog et par ballerinaer magen til de sorte du har på i det indlæg du linkede til, bare i nude-farven, da jeg var i Barcelona i pinsen. De laver så mange fine ting hos Zara <3
  KH Pernille
  PS: Tillykke med forlovelsen.

  • Ja, det gør de virkelig – og jeg kan også godt afsløre at jeg også snuppede samme ballerinaer i både sort og nude 😉

 4. Hold nu op, hvor er de fine! Godt køb.

  Har fulgt din blog længe, dog uden at kommentere.
  Vil bare sige, at jeg synes, at din blog er en af de bedste – mange gange tillykke med forlovelsen – glæder mig til at følge bryllupsplanerne :)

Skriv kommentar