Next stop: London & Birmingham

Outfit of the day #209

Outfit of the day #209Outfit of the day #209Outfit of the day #209Outfit of the day #209 Warehouse dressLine&Jo earringMarc by Marc Jacobs bagZARA flats

Tusind tak for alle jeres super gode tips til London og Birmingham på indlægget fra igår. Der er rigtig mange af dem der lyder rigtig gode, så jeg vil i gang med at kigge på hoteller og savle over den lækre mad I fortæller om. I må dog stadig gerne komme mere flere tips – og især gerne til Birmingham. Der har der ikke været så mange.

Outfittet her er fra da jeg deltog i åbningen af Odense Blomsterfestival med Kronprinsesse Mary (I kan læse indlægget HER). Kjolen jeg havde på er ny og er fra Warehouse. Normalt ville jeg style den med høje stiletter, men jeg har lært af de sidste par gange, hvor jeg har deltaget i samme event, da det er en flere timers stående buffet på rådhuset. Derfor orkede jeg ikke andet end flats i år, da vi også skulle videre på stadion til landskamp bagefter. Kjolen er rigtig let og behagelig at ha’ på (mener også at den er lavet af silke) og der er elastik i taljen. Den kan stadig fås HER.

My outfit from last week where I attended the opening of Odense Flower Festival with Crownprincess Mary of Denmark.

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

bloglovin
   

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Next stop: London & Birmingham