Bliv sommerklar til ferien

Something blue: til bryllup og barnedåb

Something blue: til bryllup og barnedåbAdlinks:
Kjole fra ASOS HER

Kjole fra Mango HER

På søndag skal vi til en kombineret barndåb for lille Lia-Marie og 40 års fødselsdag for hendes far. Weekenden står den på bryllup i Jylland. Derfor har jeg (selvfølgelig) købt mig lidt nye kjoler og de er faktisk begge blå. Overhovedet ikke planlagt! Den første er fra ASOS (her) og den er tiltænkt brylluppet jeg skal til. Jeg planlægger en rodet halvopsat frisure og nogle smukke øreringe. Af sko vil jeg hoppe i dem her i kirken om dagen, og så enten mine Stella McCartney sandaler her eller mine Louboutions her. Jeg hælder dog mest til Stella’erne, da de er lyse og passer bedst til kjolen.
Den blå kjole fra Mango hopper jeg i på søndag til barnedåb/rund fødselsdag. Den købte jeg, da vi var på Mallorca. Den har den smukkeste blå farve! Afhængigt af vejret tager jeg en blazer eller andet på til også. Jeg regner faktisk med at tage de samme sko her på til den også. Dobbelt op på blå!
Nu skal jeg bare have fundet lidt accessories (taske og smykker) til kjolen til venstre, og så er jeg klar til bryllup!

Kjolen fra ASOS kan købes HER og kjolen fra Mango HER
(der er ellers et godt udvalg af Mango HER)

This weekend I’m attending a christening and next weekend I’m going to a wedding. I bought two new dresses for the events and they’re actually both blue. Not something I planned at all! The one shoulder dress is from ASOS here and the other one is from Mango here.

bloglovin

5 kommentarer

 • Ej den første kjole er bare alt for smuk <3 😀

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, ikke? Glæder mig også til at den skal på 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Shit den første kjole er smuk. Jeg glæder mig meget til at se dig i den. Åh hvorfor har vi ingen store fester til sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ren nysgerrighed, og overhovedet ikke kritik, men hvordan er reglerne i forhold til hvide kjoler til bryllup?
  Må man gerne have hvid på så længe der er andre farver i kjolen? 😉
  Den er helt vildt smuk, kan godt forstå, at du gerne vil have den på til sådan en elegant begivenhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, hvis der er andre farver på, så synes jeg det er et go. Den er dog lysere på billederne her end i virkeligheden. IRL er den mørk beige med blå blomster 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv sommerklar til ferien