Treemy - mit juletræ

Kap Verde, we’re coming back!

Kap Verde, we're coming back!Kap Verde, we're coming back!Kap Verde, we're coming back!Kap Verde, we're coming back!Kap Verde, we're coming back!Kap Verde, we're coming back!

Som I måske har set i det nyeste afsnit af Bloggerliv (det kan I se her), så har vi netop booket vores vinterferie. Den går til Kap Verde og jeg glæder mig sådan! Jeg glæder mig til at gense deres smukke strande, spise fantastisk frisk fisk og skalddyr (det bedste fisk jeg i mit liv har fået!), føle solens varme igen. Jeg glæder mig endda til at gense deres smukke pengesedler. Er de ikke pæne? Kap Verde er et afrikansk ø-rige, som består af 10 hovedøer lige udenfor Senegals kyst (ca. 1000 km længere nede end de kanariske øer). Da det er tæt på ækvator, så er der varmt året rundt! Temperaturen svinger fra 23-24 grader i de “koldeste” måneder til ca. 30 grader i de varmeste. Det blæser en del, og det er derfor også en populær destination for bl.a. kitesurfere. Vi var dog ikke generet af det og det gjorde bare at selv de varmeste dage var behagelige (men man skal lige huske en bluse til om aftenen, når solen er gået ned). Landet er ved at få opbygget et marked for turister, og derfor er det ikke super turistet endnu, hvilket jeg personligt synes er rigtig rart.

Sidste gang var vi på øen Sal og det var rigtig fedt. Denne gang skal vi prøve en ny ø – Boa Vista. Både fordi det var det der passede med de datoer vi ville afsted, men også bare for at prøve noget nyt! I kan læse min anmeldelse af vores hotel på Sal lige her. Vi var afsted med Star Tour sidste gang og det skal vi også denne gang (jeg er desværre ikke sponsoreret – but I wish! haha). De er vist det eneste danske charterselskab der har rejser dertil? Og rutefly er der ikke særlig mange af dertil (endnu?).
I må mægtig gerne komme med tips til Boa Vista, hvis I har været der? Vi kender som sagt til landet, men ikke lige til denne ø. Vi har booket dette hotel.

Alle billederne her er fra vores sidste ferie på Kap Verde. Den kan I læse meget mere om her (maden), her, her, her og her.

Låge nr. 10 i vores julekalender finder I her hos Rikke.

We have just booked our winter holiday – and we’re going back to Cap Verde. Last time we stayed at the island of Sal (my review of the hotel here), but this time we’re going to Boa Vista to try something new. Have any of you guys been to Boa Vista before?

bloglovin

24 kommentarer

 • Lika

  Det ser super lækkert ud. Var det ikke pga blæst + et par andre ting, så havde jeg taget afsted her til vinter. Men måske det bliver Dubai i stedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Blæsten er virkelig intet. Jeg var ikke irriteret over det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Turid

  Haha 😀 Jeg så lige det nyeste afsnit – og vil lige kommentere at det faktisk er meget sjovt at shoppe med sin mor 😉 Selvom Tim måske ikke mener det 😀 Min mor har virkelig god stil – så vi shopper faktisk oftest i de samme butikker (hun har så bare råd til de lidt dyrere mærker end mig, der er på SU) – så det skal du bare glæde dig til! 🙂

  Og så håber jeg i får en dejlig ferie – og en dejlig jul! Jeg er så glad for at se alle de kommentarer du fik på dit juleaftens-indlæg 🙂 Det er et svært emne at tage op – men jeg synes det lyder til at i gør det helt rigtige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yay, fedt! Jeg var helt bange for at Tim havde ret 😉

   Og mange tak. Det var faktisk også et indlæg jeg var lidt nervøs over at udgive, men det skulle jeg bare overhovedet ikke have været! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Shopping med mor er bedst med fars dankort

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha det kan der være noget om, men jeg kan nu godt selv betale 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Turid

   Haha 😀 Nej, slet ikke 😉 Det håber jeg da i hvert fald ikke han får 😀

   Ja, det kan jeg godt forstå – det var modigt af dig! Er glad for at du fik så god respons 🙂 Selv skal jeg også bare holde jul alene med min far, kun ham og mig – og det er helt sikkert den rigtige løsning i år 🙂 Det er vigtigt at huske den gode mavefornemmelse, som du også selv var inde på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den mavefornemmelse skal man lytte til noget oftere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av, nogle lækre billeder! Og maden ser så dejlig ud 😀

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor ser det lækkert ud 😀 Jeg kunne også godt tænke mig at rejse engang efter jul, men skal på højskole til februar, så det er der nok ikke lige råd til også 😀

  Jeg overvejer dog at tage til Kap Verde til sommer når jeg skal ud og rejse med min kæreste. Men tror du det ville være et godt rejsemål til sommer også? På spies’ hjemmeside ser det ud til at der også er rimelig høje temperaturer til sommer? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   De har ret fine temperature hele året rundt! Jeg er dog i tvivl om de danske selskaber flyver dertil om sommeren. Jeg tror kun at de er på vinterprogrammet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare helt fantastisk ud! Er da bare slet ikke misundelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det bare lækkert 😉 Jeg kunne godt bruge en ferie mere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åååh hvor ser det skønt ud!!

  Kan det passe at flybilletter dertil alene koster 60.000??? Ville SÅ gerne afsted med manden min og vores datter, men har ikke lige så mange penge til ferie *s*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   What? Wow? Nej, det lyder skørt? Vi har overhovedet ikke givet så meget for vores ferie – og det er jo for 2 voksne, 1 barn. Det lyder lidt forkert?

   EDIT: Jeg har lige søgt på Momondo og der kan jeg finde billetter til ca. 6000 kr pr mand t/r?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Duen

   Du kan komme afsted relativt billigt hvis du tjekker pakkerejser hos div rejsearrangører. Kap verde er bestemt til at betale.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg tror også at lige præcis til Kap Verde der er pakkerejser billigst. De har nemlig ikke super mange rutefly-ruter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjørg

  Åhhh, jeg elsker Kap Verde!! 🙂 Mig og kæresten var afsted i april i år og det var sååå godt! En uges solskin og afslapning var lige, hvad vi havde brug for før eksamensræset startede.
  Vejret var perfekt og maden var virkelig god! Og så er der bare sådan en dejlig afslappet stemning i Santa Maria 🙂
  Jeg plejer aldrig at gide at ligge en hel dag ved stranden, men på Kap Verde gjorde jeg det uden problemer hele den uge, vi var afsted… Og jeg elskede det!! 🙂 Jeg ville med glæde tage afsted igen til næste år, hvis det var muligt. Synes det er så dejligt, at der ikke er så turistet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er virkelig et skønt sted! Jeg glæder mig også til et gensyn 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Mikkelsen

  Jeg skal faktisk holde jul på Boa Vista i år. Jeg laver nok et indlæg på min blog omkring det, så hvis du vil have lidt tips er du velkommen forbi 🙂 Og tak for lidt bonus info, med hensyn til at huske en trøje. Har aldrig været der før. Er der ellers noget man ikke kan leve uden på Kap verde? Foruden solcreme 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh hvor lækkert! Du må endelig tippe når der er indlæg oppe omkring det! Så vil jeg kigge forbi 🙂

   Ja, trøje, solcreme og en masse bøger 😉 Og hvis du er meget glad for at være online, så forbered dig mentalt på at deres internet enten er ikke-eksisterende eller cirka verdens langsommeste 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Treemy - mit juletræ