10 ting jeg vil lave i april

Min påske 2018

Påskefrokost - IPA AlbaniPåskefrokost fiskPåskepynt forårsgrene

Reklamelinks markeret med *

Nu er det et par dage siden, at påsken sluttede – men havde I en dejlig en af slagsen? Det havde jeg virkelig! Dejlige afslappende dage, hvor de planer vi havde, var ret nede på jorden. Min søster og svoger var på besøg til osso buco og lækre cocktails (opskriften på cocktails kommer i morgen!), så nød vi en spilleeftermiddag med søde venner og hjemmelavede cookies (opskrift her), hvor vi spillede både Ticket to ride* og DiXit. Jeg nød også en virkelig sjov aften med lækker pizza og vin sammen hos Maria sammen med Anna, Christina og Simone. Og så sluttede jeg påsken med en biograftur med damerne, hvor vi så sing along udgave af denne her. Det var fedt! Derudover havde vi bare et par dage, hvor vi var i nattøj og havde morgenhår hele dagen med improviseret påskefrokost (som bestod af 50% makrel, 50% mayonaise for Bellas vedkommende) og HBO hele dagen (jeg er gået i gang med Billions). Bella var også godt underholdt af de mange fødselsdagsgaver, som hun jo fik lige inden påsken. Det er især de mange L.O.L. Surprise dolls*, der er et kæmpe hit – og specielt dem fra den nye glitter-serie (dem kan man købe her*).

Både barvogn og den smukke marmorbakke er fra Ellos HER* og HER*. Lampen med planten kan købes HER*

Nu vil jeg lige få arbejdet lidt mere og så skal jeg senere ud og spise mexicansk med nogle søde bloggerdamer <3 Hav en skøn torsdag!

Did you have a great Easter? I did! A perfect mix of low keey days with my sister, her husband and friends where we ate good food, drank yummy cocktails and play boardgames. We had several days where we were in our PJs all day and ate Easter treats and cookies (reciepe here) all day. Bella loved playing with all her L.O.L. Surprise dolls* that she just got for her birthday.

PåskeliljerOK design stolEllos barvogn indretningPåskeslik cookies opskriftL.O.L. Surprise dolls glitter series

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

8 kommentarer

 • Hvordan ser I Billions hele dagen, når Bella er hjemme? Jeg er dybt imponeret over, hvor mange serier (og bøger!) du kommer igennem med en fem-årig i huset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hun ser også ting, så vil ligger bare alle sammen og slapper af. Det troede jeg, var meget normalt med en fem-årig? Men hun har altid været god til at underholde sig selv og selvom vi selvfølgelig leger med hende, så har det altid været vigtigt for os at lære hende, at hun også skal kunne underholde sig selv. Vi skal ikke stå for underholdningen 24/7. Læse gør jeg dog primært om aftenen, når hun er kommet i seng.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Gud hvor er jeg glad for, du skriver, at i gør en dyd ud af, at i ikke skal stå for underholdningen 24/7! Herhjemme gør vi det samme, ikke at vi aldrig leger med vores børn, men vi kan se at de udfolder fantasien meget mere når vi ikke er med..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, lige præcis! Hun er så meget mere fantasifuld, når vi ikke er en del af legen. Hun leger oftest i stuen (hendes værelse er på 1. salen sammen med vores soveværelse) og derfor kan jeg tit sidde og lytte til hendes leg (når hun ikke er klar over, at jeg gør det). Hendes lege er som nævnt meget mere fantasifulde, når vi ikke er med. Når vi leger med, så bliver det mere “banalt” (i mangel på et mere dækkende ord). Vi leger skam med hende og vil gerne – men hun stadig både lære og kunne lege med sig selv. Det er lige så vigtigt, som at hun kan lege sammen med andre. For mig handler det om, at hun lærer at holde af sit eget selskab. Jeg tror dog, at det falder hende mere naturligt end det gennemsnitlige barn, men det tror jeg hun har med sig i de gener hun har fået af os. Både Tim og jeg har altid nydt at være alene og har altid kunne underholde os selv rigtig godt. Hun er utrolig meget ligesom os, da vi var børn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Sådan lidt i forlængelse af Tordenmors spørgsmål, kunne det være spændende at høre, hvad dit forhold er til skærm og børn. Sådan udefra set virker det til at Bella, ser en del på skærmen, men igen det er jo kun udefra. Så jeg synes det kunne være spændende at læse dine/jeres tanker om skærmforbrug. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hun ser skærm, uden tvivl. Vi har ikke et x antal timer hun må se hver dag. Vi tager det lidt på “gefül”. Synes jeg efter et par dage, at hun har set rigeligt skærm, så får hun bare at vide, at der ikke er mere skærm i dag eller de næste par dage. Omvendt får hun lov til at give den gas med skærm, hvis vi fx. ligger syge eller lignende. Jeg ved ikke, om det gav noget svar? For mig er det først et rigtigt problem, hvis man kan se, at hun hellere vil se skærm end at lege – men det vil hun ikke. Hun vil altid hellere lege end se tegnefilm. Desuden er det tit, at hun spørger, om hun må se noget og 10 minutter senere, så har hun selv lagt iPad’en væk og sidder og leger med sit legetøj i stedet, laver perler, tegner eller noget helt andet.

   Vi andre slapper også typisk af til “skærm”, så jeg kan ikke se, hvorfor børn ikke må gøre det samme. Uden at det dog bliver det eneste de laver, selvfølgelig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER glasgloben med hængeplanten i!!!! hvad hedder planten mon, og hvor kan man købe glasgloben henne? På forhånd tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den lampe er jeg virkelig også glad for! Jeg har lige indsat link til den her i indlægget. Tak for at minde mig om det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i april