Glædelig jul!

Cocktails til nytårsaften og mine nytårsplaner

Blood orange Fitzgerald cocktail

Blood orange Fitzgerald HER

Er I ved at være klar til nytår? Min nytårsaften bliver en del mere dæmpet i år end normalt – det giver jo lidt sig selv, når man har en baby, der netop er fyldt en måned. Vi har allieret os med nogle rigtig gode venner, der fik lille Georg præcis 7 uger før vi fik Flora. Derfor er vi lidt i “samme båd” og er faktisk alle lidt spændte på, om vi overhovedet holder til midnat, ha ha. Vi har bestilt mad udefra, så vi skal lave så lidt som muligt med fire børn i selskabet. Det skal nok blive mega hyggeligt og selvom det ikke bliver en vild fest, så glæder jeg mig til godt selskab og forhåbentlig god mad. Jeg tænker også, at jeg måske vil have mig en lille cocktail og et glas champagne den aften. Hvis I mangler lidt inspiration til cocktails, så er der her på bloggen nogle stykker. Jeg overvejer selv at køre den rose pink gin & tonic. Den er virkelig lækker og pænt nem at lave. To ingredienser og så er I kørende! I finder en oversigt over alle mine cocktail opskrifter HER. I øvrigt har jeg tænkt mig at genindføre en lille fredags cocktail til mig og Tim her i det nye år. Måske ikke lige hver fredag, men gerne et par gange om måneden. Så kan jeg også få fyldt mit cocktail opskriftskardotek lidt mere op her på bloggen. Cocktails til mig og cocktails til jer – det er jo rent win-win 😉

I forhold til outfit nytårsaften, så har jeg tænkt mig at tage denne kjole på (reklamelink), disse ørering som jeg lige har fået af Tim i julegave og så tror jeg faktisk, at jeg hopper i mine Christian Louboutin stiletter. Det er SÅ længe siden, at jeg har haft dem på og de kan da i den grad være med til at få mig til at føle lidt ekstra lækker på trods af, at jeg føler, at jeg kronisk lugter af sur mælk og har fedtet barselshår.

I øvrigt vil jeg gerne gentage mit tidligere tip til at få en god nytårsaften. Det behøver altså ikke at være årets fest. Faktisk kender jeg nærmest ingen, der har det sådan? Se det som en hyggelig aften i godt selskab med ekstra god mad, mere pynt end normalt og en virkelig god undskyldning for at hælde champagne ned hele aftenen. Det er ikke mere end hvad man selv gør det til!

Rigtig godt nytår <3 Har I nogle hyggelige planer? Og har I tips til at få en god aften, når man holder nytår med helt små børn?

Chocolate White Russian cocktail

Chocolate White Russian HER

Fentimans Rose Lemonade - pink gin tonic

Rose pink gin & tonic HER

Cointreau fizz opskrift

Cointreau Fizz HER

Horseneck cocktail opskrift

Horseneck cocktail HER

I love New Years, but this years we’re going to take things down a notch since we have a 1 month old baby. We’re going to spend the night with some friends who also just had a baby. We ordered food and just bought pink champagne. If you need inspiration for cocktails tomorrow then you can find some of my reciepes above.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

4 kommentarer

 • Anne V

  Synes det mindsker stressniveauet en del, at få mad udefra nytårsaften når man har børn. Vi går det for syvende år i træk og glæder mig vildt til at se om det er lige så lækkert som jeg håber😊
  Og jeg er helt enig med dig, ingen grund til at hade nytårsaften. Det er en belejlig anledning til lidt ekstra glimmer, pynt og festlig musik. Whats not to like😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Helt enig! Jeg tror også, at vi har gjort det lige siden vi fik Bella. Maden er god (jeg har ikke fået noget endnu, der har været skidt) og det er SÅ lidt man skal lave.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg var sammen med mine forældre, mine to mostre og deres mænd, min ene bror, hans kone og deres baby samt mine to kusiner. Den ene på samme alders som mig, 23, og den anden på 17 (hun tog så videre til fest senere :P). Meget usædvanligt ift. mange af mine andre venner, men det var lige præcis den her aften, der var perfekt for mig. Grin, god mad, spil og i seng kl 02. Håber også I havde en dejlig aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh det lyder da også mega hyggeligt! Og man skal jo gøre præcis det, der føles rigtigt for én 🙂 Det er ikke alle, der gider store fester.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul!