High Line Park

Magnolia Bakery

Magnolia BakeryMagnolia BakeryMagnolia BakeryMagnolia Bakery

De fleste som har set Sex and the City kender vist også til Magnolia Bakery. Det lille bageri blev super kendt efter at tøserne i serien havde mæsket sig i deres cupcakes på åben skærm. De er nu også gode deres cupcakes og personligt vil jeg anbefale deres klassiske vanilje, hvor både selve kagen og frosting er med vaniljesmag. Jeg vil dog også anbefale at man prøver noget andet end bare deres cupcakes, fordi de er altså mere end dem. Jeg er selv vild med deres Key Lime cheesecake, så den kan varmt anbefales! Der er iøvrigt flere Magnolia Bakery’s rundt omkring i NYC (der er bla. en lille en lige i nærheden af Rockefeller Center), men den “rigtige” fra Sex and the City er den i West Village på Bleeker Street. Vær’ forberedt på lang kø til tider, da det ER et populært sted. Vi kom dog om aftenen (omkring kl. 20) og undgik derfor det meste kø.

The Magnolia Bakery
Adresse: 401 Bleeker Street (West Village), New York
Prisniveau: En vanilje cupcake koster $2.75 (ca. 15 kroner) og en key lime cheesecake kostede omkrin $5.
Læs mere på deres hjemmeside HER

Vi boede på to forskellige hoteller, da vi var i New York. Først boede vi HER og til sidst boede vi HER. Begge hoteller kan varmt anbefales!

If you have seen Sex and the City then you probably know the Magnolia Bakery where Carrie ate delicious cupcakes together with Mirranda. I had to try them out when I was in New York – and they were SO good. I still dream of the vanilla cupcake from Magnolia Bakery.

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

High Line Park