Tirsdagsønske #3

TILBAGEBLIK: Juli 2012

TILBAGEBLIK: Juli 2012TILBAGEBLIK: Juli 2012

Uh vi når lige “Tilbageblik” på et hængende hår denne gang – på månedens sidste dag 😉 Nå, men her er et kig tilbage på juli 2012. Det stod stort set kun på ferie. Vi kørte nemlig 1. juli afsted på vores roadtrip ned igennem Europa som tog os igennem Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg (+ en smuttur til Barcelona) og til sidst endte vi på vores destination i sydfrankrig i den lille flække Cap Coudalere, hvor vi tilbragte 2 uger i en lejlighed med udsigt over en lille lystbådshavn. Vi var først hjemme igen over 3 uger efter vi kørte, så det er nok min længste ferie til dato. Ikke en gang en uge efter vi var kommet hjem tog jeg en lille test som I kender resultatet af i dag 😉 Sjovt at tænke på at det allerede er et år siden.

I juli 2012:

… havde jeg besøg af Emily og fik roet i robåd i én og samme (gode) weekend. (Og forstod ikke hvorfor jeg var træt og utilpas/havde småkvalme, da vi sad i båden… haha, der kender vi så grunden nu!).
… var månedens var bla. beautystuff i Sephora, YSL ring i sølv og French Connection kjole
… var jeg for 2. gang (i mit liv, ikke på samme ferie haha 😉 ) på Dalí museum i Figueres i Spanien.
… stoppede vi på vejen i Beaune, hvor jeg mødte Manja for første gang.

bloglovin

4 kommentarer

 • Kat

  Min skaldede lille snut <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  De her indlæg er så hyggelige! Selvom jeg har fulgt med
  længe, så er det sjovt at se tilbage på hvad du skrev om for et år
  siden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #3