Mine rejsedrømme og planer for 2017

Outfit of the day #440: Strikkjole og støvler fra ASOS

outfit-brun-strik-kjole-asos-ruskinds-stovler-missjeanett-blogger-drevsfeldtoutfit-brune-ruskinds-stovler-fra-asos-brown-suede-boots-from-asos-missjeanett-blogger-fra-odenseoutfit-brun-asos-kjole-vinterjakke-missjeanett-parka-lyserod-suede-brown-boots-ruskinds-stovler-blogger-fra-odenseoutfit-brune-stovler-ruskind-missjeanett-strikkjole-fra-asos-blogger-fra-odenseReklamelinks markeret med *
ASOS dress (HERE*) – ASOS coat (HERE*) – ASOS bag (HERE*) – ASOS boots (HERE*)

Der er simpel fuld “ASOS plade” på alle de ting jeg har på i dag. Godt nok shopper jeg en del på ASOS, men at alt her er derfra, er alligevel lidt sjovt. Godt nok er mine smykker er ikke derfra, men alt andet er. Både kjole, støvler og taske* var en del af min nyeste ASOS-ordre. Jer der følger med på snapchat, så også alle tre ting der, da jeg sidste gang pakkede ud på snap. Kjolen* er rigtig rar og en nem varm hverdagskjole. Og så er den ovenikøbt på udsalg til 200 kroner HER*. Jeg er også vildt med mine nye ruskinds støvler fra ASOS. De er SÅ lækre og fordi hælen er så tyk, så mærker jeg ikke højden på samme måde. I kan finde de finde støvler fra ASOS HER*. Det er hverken første eller sidste gang, jeg køber støvler fra ASOS!
Vinterjakken* købte jeg i oktober og den har jeg været vildt glad for. Den er rigtig varm og rar at have på – og så er jeg vild med farven! Jeg plejer altid at have mørke vinterjakker, så det er dejligt anderledes. Den findes stadig HER* i fås størrelser og i sort HER*.

I dag vil jeg lige få blogget lidt og så vil jeg hoppe op i fitness. Jeg har fået hold i lænden, så jeg vil se om lidt løb kan hjælpe. Jeg mærker nemlig intet til det, når jeg er oprejst og går rundt. Det er kun, når jeg skal sætte mig, bukke mig eller rejse mig op. Hvilket er irriterende nok i sig selv (og gør ondt), så nu vil jeg se om lidt mild træning kan “løsne” op. Når træning (og lidt vasketøj) er overstået, så skal jeg bare slappe af. Jeg tror, at jeg skal se de sidste par afsnit af 3. sæson af SKAM på dr.dk.
Kan I have en god søndag!

Seriously, everything I’m wearing here is from ASOS! That’s so funny! Both the dress*, boots* and the bag* are new. The dress (which is super comfy) is on sale right here*. I love the boots*! I have a thing for suede boots and these did not disappoint! You can find them here*! Now I’m going to the gym and later I’m going to watch the last episodes of the norwegian TV-series SKAM. Have a great Sunday!

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine rejsedrømme og planer for 2017