Tirsdagsønske #51

TILBAGEBLIK: August 2013

TILBAGEBLIK: August 2013
Vi var på miniferie i Nyborg (helt ud til stranden) og luftede ny skjorte en lun sommeraften. Indlæg HER

TILBAGEBLIK: August 2013
Jeg købte mine første rigtige par designersko nogensinde: Stella McCartney korksandaler sat fuldstændig grotesk ned! Indlæg HER

TILBAGEBLIK: August 2013
Baby B fyldte 5 måneder, og i den forbindelse ævlede jeg om introduktion til mos og opdagelsen af Baby Einstein (stadig genialt) i indlægget HER

TILBAGEBLIK: August 2013
Lavede jeg et indlæg med den nok mærkeligste overskrift i bloggens historie “Her kastede jeg med skinkesalat“. Læs selv hvad det gik ud på HER

TILBAGEBLIK: August 2013
Nød mere sommer ved Nyborg strand i mine nye maxikjole HER

TILBAGEBLIK: August 2013
Vi sluttede sommeren af med et par dage i København. Vi boede i min søsters lejlighed (som var ude at rejse). Vi tilbragt bl.a. en fantastisk aften hos gode venner og deres fine altan her på Vesterbro. Lige om snart flytter min søster faktisk hen og bliver næsten naboer til dem. Lidt sjovt! Læs indlægget HER

Jeg havde egentlig droppet “TILBAGEBLIK” for et stykke tid, da de simpelthen er så tidskrævende at lave (kæmpe collage + man skal gennemtrevle hele arkivet for at se, hvad der egentlig skete dér for et år siden). Men nu har jeg droppet selve collage-delen, og så må jeg indrømme, at jeg virkelig savnede dem. Jeg synes, at de er SÅ hyggelige, og samtidigt får nogle af de gamle indlæg lidt “liv” igen. Det er en af de ting, som, jeg synes, er lidt ærgerligt ved blog-mediet – at gamle, men gode, indlæg ret hurtigt går i glemmebogen, fordi man hele tiden laver så mange nye indlæg. Derfor er TILBAGEBLIK tilbage!

Var der nogle af jer, som fandt bloggen sidste år i august og har været læsere siden da?

I kan dykke ned i hele august 2013 HER

TILBAGEBLIK: August 2013
Udvalgte outfits fra august 2013:
Find flere billeder, detaljer og links til de forskellige ting
1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER

Looking back at august 2013 – a year ago! We spent some days in Copenhagen, went on a mini holidy at the beach in Nyborg and enjoyed the summer in Odense. You guys can take a trip down memory lane august 2013 here.

bloglovin

4 kommentarer

 • Dejligt at se tilbageblik – dem er jeg stor fan af :-).
  Du må sige til, hvis du vil sælge din smukke baum kjole 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har godt nok fulgt din blog noget længere end et år, men brugte den som overspringshandling/aftenhyggelæsning her i sommerferien. Læste hele bloggen, samtlige år tilbage på denne adresse.
  Det var lidt sjovt at se hvordan du har udviklet dig. Men tak fordi jeg må læse med i hvertfald

  Hav en dejlig sensommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Selv tak Louise! Jeg er glad for at jeg har kunne underholde! Og tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #51