Gordovina på udsalg

Mest læste indlæg i 2014

Traditiontro så er her listen over de ti mest læste indlæg på bloggen i 2014. Jeg er ikke lige så overrasket over indholdet denne gang, som jeg var sidste år, men det er stadig helt vildt sjovt (og lærerigt!) at se hvad det er der rykker mest hos jer. Jeg har efterhånden spottet, at det især er når jeg åbner meget op og deler de personlige ting. Og så er det jo ret heldigt at jeg virkelig godt kan lide at lave de indlæg til jer 😉 Her er Top 10 over 2014. Har I en klar favorit blandt disse? Min egen er nok

Mest læste indlæg i 20141. pladsen:
Min krop efter graviditet

I marts skrev jeg et indlæg lige her om hvordan min krop havde ændret sig efter at have været gravid. Jeg luftede desuden også de mål jeg havde sat mig og hvilke dele af min krop jeg især gerne ville forbedre. Jeg snakkede også lidt om ikke at føle sig hjemme i sin egen krop efter den omgang en graviditet og fødsel er. Det føler jeg mig heldigvis igen i dag! Mit mål er stadig min krop som på billedet til venstre. Det er taget i 2010 på Cypern.

Jeg er slet ikke overrasket over, at indlægget er blandt de meste læste, men jeg er alligevel lidt overrasket over, at det er DET meste læste.
I kan læse indlægget lige HER

Mest læste indlæg i 20142. pladsen:
Vi holder jul alene

Rent teknisk set, så har indlæg først på året bedre chancer for flere hits, så de har flere måneder til at stå og trække tallet op. Alligevel så er det anden mest læste indlæg i 2014 et fra december . Desuden blev den dag jeg udgav det den mest besøgte dag i bloggens historie – nogensinde! (Det slog seriøst indlæg som frieriet, at jeg offentliggjorde at jeg var gravid, Bellas ankomst, talte om ikke at elske at være mor og mange andre ret populære indlæg). Jeg havde virkelig ikke regnet med, at I var så mange der sad med lignende følelser. Indlægget fik et kommentarfelt, som jeg syntes var SÅ rart. Folk var forstående (både overfor mig og overfor hinanden), og delte egne oplevelser. Jeg læser altid alle jeres kommentarer, men det er sjældent at jeg sidder og læser kommentarfeltet igennem flere gange. Det gjorde jeg med det her!

Indlægget finder I lige HER

Mest læste indlæg i 2014
3. pladsen:
10 fede og 10 nederen ting ved at blive forældre

Sure Bella i sandet (sådan noget sand er også bare træls!) og en liste over fede og nederen ting ved at blive forældre var en populær kombination.

Årets 3. mest læste indlæg finder I finder HER

Mest læste indlæg i 20144. pladsen:
Vil du kun have et barn??

Over 190 kommentarer og et kommentarfelt der levede i flere dage efter indlægget. Jeg vidste godt, at indlægget for nogen kunne virke en smule… kontroversielt? I hvert fald tabubelagt. Fordi vil alle ikke bare gerne have de der 2,1 børn som vi helst skal få for at Danmark løber rundt? Jeg vil selvfølgelig ikke sige noget 110%, men jeg tror ikke at jeg har lyst til flere børn og det har heller ikke ændret sig siden jeg skrev indlægget om det i september. Det har intet med Bella at gøre. Jeg synes, at hun er den dejligste, smukkeste, mest fantastiske lille pige, og jeg havde aldrig troet at jeg skulle elske det lille menneske så højt. Jeg vil bare gerne andre ting i livet også, og jeg har ikke lyst til at være gravid igen, føde og gå på barsel. Desuden har jeg aldrig drømt om at få en stor børneflok.

Alle disse tanker plus meget mere kan læses lige HER

Mest læste indlæg i 20145. pladsen:
One Pot Pasta

Der går efterhånden ret længe i mellem at jeg poster opskrifter her på bloggen. Det virker bare ikke som om det er noget I er meget oppe at køre over herinde, og så synes jeg selv, at der er  mange andre bloggere der gør det meget bedre end mig. Men lige denne her – One pot pasta – var ret populær. Kort fortalt går det ud på at man smider alle ingredienserne til en pastaret i samme gryde og ender til sidst med en lækker sammenkogt pastaret.

I finder opskriften på One pot pasta lige HER

Mest læste indlæg i 20146. pladsen:
Kroppen siden februar 2014

Udover at blive færdig med min uddannelse, finde mig et job og komme tilbage til livet efter barsel, så har mit store biprojekt været at komme i form efter baby. Jeg gik i gang i februar 2014 og i oktober lavede jeg et indlæg, hvor jeg gjorde status på de foreløbige resultater. Og de var ret gode, syntes jeg selv! 10 tabte cm på maven er altså noget der rykker! Der er røget flere centimeter siden og der kommer et nyt opdateringsindlæg i den kommende uge 🙂

Indlægget blev også 2014 6. mest læste. I kan læse hele indlægget HER

Mest læste indlæg i 20147. pladsen:
At starte op efter barsel

2014 var året hvor jeg startede op efter 13 måneders barsel. Og hvilken fryd! Altså, at starte op igen – ikke selve barslen. Den var jeg godt nok ikke fan af. Det er det mest ensomme erhverv i hele verden. I dette indlæg snakkede jeg netop om hvordan det er at komme tilbage til civilsationen, hvordan det er pludseligt at “efterlade” ens barn til fremmede mennesker flere timer om dagen, men samtidigt gerne selv ville afsted. Åh alle de modstridende følelser!

Dem kan I læse mere om HER (hvor der også var god debat i kommentarfeltet)

Mest læste indlæg i 20148. pladsen:
Ny header efter 3 år!

Jeg havde godt nok ikke regnet med, at dette indlæg ville være på top ti, men det kom det altså. Måske var det bare virkelig tiltrængt at jeg her i december fik en ny header efter over 3 år? 😉 Jeg tror dog mest på, at det handlede om den debat der kom i kommentarfeltet. Jeg fik nemlig lidt knapt så pæne ord med på vejen om headeren (egentlig om mit udseendeende). De var flest (og mest slemme) på instagram, men der kom også et par på indlægget. Det skraber egentlig i overfladen til en debat jeg længe har haft lyst til at tage, da jeg har en ret stærk holdning om emnet. Nemlig: hvordan opfører vi os på de sociale medier og hvor går grænsen? Mange mennesker synes at det er okay at skrive til Medina på instagram, at hun ligner en klam so. Og Medina skal finde sig i det, fordi “sådan er det at være kendt”. Jeg kan ikke se hvorfor det er okay at opfører sig grimt overfor folk fordi de er offentlige personer. Jeg tror, at jeg kan mærke et indlæg coming up om emnet her i 2015 😉 Korte af det lange er, at jeg synes folk opfører sig SÅ grimt generelt på de sociale medier og hvis det stod til mig, så skulle alle børn i folkeskole undervises i opførelse online. Bare fordi du sidder gemt bag en computer, så har du ikke ret til at opføre dig som en idiot!

Nå, indlægget om headeren er lige HER

Mest læste indlæg i 20149. pladsen:
Måned #9

Måned 9 på 9. pladsen. Det er da sjovt? 😛 Månedsindlæggene er fortsat ret populære og i 2014 var det måned #9 der var det mest læste (i 2013 var det “selvfølgelig” indlægget med 90% røv, 10% dejligt der var hittet der). Det handlede om aftengrød, at kravle, overgangen fra baby til lille pige, at reagere på sit eget navn og meget, meget mere. Og se lige hvor lille og cute Bella er! Åhh lille mus.

I kan læse måned #9 HER og ellers kan I finde en komplet samlet liste over alle månedsindlæggene lige HER

Mest læste indlæg i 2014
10. pladsen:
At rejse med baby: 3 mdr og storbyferie

Det her giver mig dårlig samvittighed, fordi jeg skylder jer stadig flere indlæg om at rejse med barn. Men den første – den hvor baby er 3 måneder og man er på storbyferie – blev 2014 tiende mest læste indlæg her på bloggen. Vi var i Barcelona og Bella var stadig lille bitte. Jeg skrev om hvordan hun klarede flyturen, hvordan man ammer i udlandet, om en lille baby i varmen og en masse mere.

Indlægget findes HER, og den med 4 mdr på ferie i Danmark kan I i øvrigt læse HER

Det var de ti mest læste indlæg i 2014. De indlæg der var lige ved at komme på listen var Det perfekte familieliv?, Zara åbner i Odense og Julefamilien.

Hvis I er nysgerrige efter at se listen over de mest læste indlæg i 2013, så er den HER

Top ten over most read blog posts here on my blog in 2014.

bloglovin

13 kommentarer

  • Det er ret sjovt, at se hvad der rykker hos dig 🙂 men jeg kan huske alle de indlæg, så jeg forstår det godt!

    Hos mig, der er det også de personlige.. Afslørede selv en graviditet i går og jeg tror, at det kommer til at lande i min top 10 næste år 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Fedt at du godt kan huske indlæggene! 😀

      Og stort stort tillykke! Jeg var lige inde og lure – du er altså ret flot gravid!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det kan jeg skam 🙂 Og hvor er du sød! Tak.. Det er gået hurtigt.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Det hører jeg fra mange – at det går hurtigt med maven anden gang!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    I kommentarfeltet til “Min krop efter graviditeten” skriver du at du ikke kan squatte pga en knæskade.
    Jeg vil lige være en frækkert og sige dig lidt imod 😉 Du kan lave en variation af squat hvor du i stedet for den klassiske frisquat, stiller dig op af en væg (ryggen til væggen) med en bold i ryggen. Du behøver ikke at gå helt ned i 90graders knæbøjning, men det er en mere knæskånene version af et squat.

    Kilde: 2½ års genoptræning af et ben der blev knust i et biluheld der blev dømt “ude” af læger og eksperter.
    Jeg kan nu squatte normalt med 40kg.

    Udover træningstips der lyder lidt bedrevidende, vil jeg bare sige tusinde tak for 2014, det har været en stor fornøjelse, og jeg glæder mig til at følge dig, B og Tim i 2015!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Jeg ville elske hvis jeg kunne squatte! Det kunne være jeg skulle prøve det du beskriver. Dog er jeg virkelig bange for overhovedet at nærme mig noget der minder om squatting, fordi hver gang jeg har forsøgt mig, så sætter jeg mit knæ ud i mange dage efterfølgende, og det er lidt surt.

      Og mange tak, jeg glæder mig til at opleve 2015 sammen med jer 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie

      jeg vil råde dig til at sætte dig grundigt ind i bevægelsen og teknikken inden du prøver dig frem, og starter i det små.
      ALTID træd ned igennem hælen, og knæet må ikke komme længere frem end dine tæer.

      Jeg kender alt til et lorteknæ der ikke er spor samarbejdsvilligt, men en stærk muskulatur omkring knæet spare os handicapper-knæ for mange smerter!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Tak, det vil jeg gøre før jeg prøver det af 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Turid

    Det er også de fleste af mine favorit-indlæg på den liste – husker også dem alle (har lavet din one pot pasta mange gange efterhånden – den er jo SÅ lækker og nem) 🙂

    Selvom jeg ikke er mor – eller i nærheden af at blive det, så elsker jeg at følge med herinde. Fordi du er så velreflekteret omkring det at være mor – håber at jeg bliver lige sådan en gang 🙂 Om ikke andet så føler jeg mig i hvert fald bedre rustet til at blive det af at følge med hos dig 🙂 Og Bella er jo simpelthen også bare for nuttet!

    Apropos Bella – er du så stoppet med månedsindlæggene? Synes i hvert fald ikke jeg har set ét længe – men måske jeg bare har misset det. Dem synes jeg i hvert fald altid har været så hyggelige at læse 🙂

    Er spændt på dit indlæg om opførsel på sociale medier. Jeg er helt og aldeles enig i, at det er noget man SKAL tage op i undervisningen. For pokker hvor er der bare mange triste eksempler på, at mobning blandt børn nu er blevet digital. Og også mange eksempler fra kommentarfelter på blogs – det er absolut heller ikke okay. Jeg synes, det er verdens lammeste “undskyldning”, at fordi man er blogger, så må man også forvente at lægge ører til den slags!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kun meget få overrasker mig – nærmest alle indlæg er nogle, jeg kan huske, og som jeg har studset over efterfølgende. Sejt 🙂

    – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisa Linnebjerg

    Er virkelig glad for at du altid er så god til at linke i dine indlæg!

    Både når det gælder hvor outfittet er fra, men også når det kommer til at linke til tidligere indlæg, som man måske lige kunne have lyst til at læse

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Patricia

    Jeg elsker altså din blog – den har lidt af det hele (og for min skyld må du gerne fortsætte med opskriftsindlæg – dine opskrifter er nemlig lidt nemmere at gå til end mange madbloggeres 😉 og så vil jeg bare sige, at jeg helt ærligt synes, at du ser pisse godt ud, både før graviditet, under, efter, og nu! Fuck misundelige haters! Glæder mig til at læse med i år 2015 også 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gordovina på udsalg