Outfit of the day #355

TILBAGEBLIK: Juni 2014

TILBAGEBLIK: Juni 2014Åh royalisten i mig var lykkelig, da jeg i forbindelse med Dronningens sommertogt både spiste frokost og middag med Dronningen. Her var jeg på vej til frokost på Odense Rådhus. I kan læse mere om det og se flere billeder her.

TILBAGEBLIK: Juni 2014
Jeg lavede en meget efterspurgt pakkeguide til solferie lige her.

TILBAGEBLIK: Juni 2014
Jeg havde et virkelig skodilemma, da der skulle vælges de rette sko til middagen med Dronningen. Stella McCartney, Christian Louboutin, Ganni… it’s a hard life!

TILBAGEBLIK: Juni 2014Et par virkelig fede øreringe fra Pilgrim flyttede ind (og sammen med solen også en million fregner i mit fjæs. Jeg elsker mine fregner!)

 TILBAGEBLIK: Juni 2014
Jeg købte mit, indtil videre, vildeste fashion-køb: mine smukke, smukke Christian Louboutin pigalace stiletter. Suk sammen med mig over deres skønhed HER

TILBAGEBLIK: Juni 2014Jeg holdt den mest AWESOME fødselsdagsfest, men hold.nu.op hvor havde jeg de ledeste tømmermænd efterfølgende. I to dage efter!! (og tjek lige billede nr. 8 hvordan haven så ud, da vi vågnede næste dag. Good party). I år blev det “bare” til en god, festlig middag med venner, men vi planlægger at holde en sommerfest senere på sommeren. Se mere fra festen her (og få forklaringer med til alle billederne her).

TILBAGEBLIK: Juni 2014Disse outfit var nogle af dem jeg var iklædt i juni. Nr. 1 HER, nr. 2 (som jeg havde på, da jeg jobbede som social media manager for JamDays) HER, nr. 3 HER og nr. 4 HER (som er fra den dag jeg graduated som e-konceptudvikler, yay!).

Juni måned sidste år var A W E S O M E! Middag med Dronningen (med håndtryk, nejen og det hele!), jeg blev færdiguddannet, holdt den sjoveste fødselsdagsfest i årevis, fik mit første freelancejob, købte mine første par Christian Louboutins og meget mere. Sikke en fantastisk tid og hvor var det dejligt at se tilbage på. Må denne juni blive lige så fed!

I kan kigge mere på juni 2014 lige HER

Looking back at June last year: awesome weather in Denmark, I graduated as a e-concept developer, I had my first freelance job as a sociale media manager for the music festival JamDays and I ate dinner with the Queen of Denmark on her boat. Absolutely amazing month! You can dive into the archive here.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #355