Jeg løber lidt stærkt...

Mine bedste køb i 2014

Mine bedste køb i 2014Mine bedste køb i 2014

Jeg synes, at det er ret hyggeligt at gøre status over det forgangene år – også over hvilke køb jeg har gjort mig i 2014. Jeg har gjort det et par år nu, og jeg synes, at det hjælper mig til at få bedre indblik i hvilke ting der ender med at være gode køb. Generelt kan jeg se, at de mere overvejede og de lidt dyrere køb er nogle jeg ender med at være ret glade for. Men der er bestemt også impluskøb på listen – fx. min nytårskjole, den sorte kjole fra ASOS og cardiganen fra Ganni. Her er listen over mine 10 bedste køb i 2014 (og et par “boblere” i bunden). Købene er ikke nummereret efter hvor glad jeg er for dem – det er bare et tal.

1/ Den sorte kjole fra ASOS var egentlig ikke et jeg overvejede længe, men den er gået hen og er blevet en klassiker i min skab. Når jeg skal ud, men ikke kan finde ud af hvad jeg skal have på, så ender det oftest med den. Den er pæn, klassisk og super flatterende. Og så er den ret nem at style. Tilmed var den billig og den fås faktisk stadig lige HER

2/ Da jeg startede på at lave denne liste, så var jeg med det samme sikker på at min vinterjakke fra ASOS skulle på listen. Jeg kan ikke huske, at jeg nogensinde har været så glad for en vinterjakke som jeg er for denne her. Den er så fed og jeg bliver glad hver eneste dag, når jeg tager den på. Den er desuden dejlig varm (der er uld i) og den vildt fede krave gør også at jeg, på de lidt lunere dage, kan slippe for at have halstørklæde på, da den dækker og varmer. Jakken kan stadig købes lige HER

3/ Jeg nappede denne kjole fra Ganni på udsalg – og endda i både blå og rød (den røde kan I se her)! Jeg havde længe luret på den, men ville ikke give fuld pris for den, fordi jeg ikke troede det var en jeg ville få brugt så meget. Oh boy, was I wrong! Jeg tror, uden sammenligning, at det er de to Gani-kjoler jeg har brugt flest gange i 2014. De røg også begge på til hver sit bryllup to weekender i streg. Den røde var også på juleaften. Jeg er heller ikke i tvivl om, at jeg vil bruge dem på arbejde her i 2015.

4/ Mine Christian Louboutin pigalace. Uden tvivl mit dyreste køb i 2014, men helt sikkert også et af de aller bedste! Jeg føler mig som en milliardmillion, når jeg har dem på. Flere af jer stillede spørgsmålstegn ved, om de dog kunne være 4800 kr værd, da jeg købte dem. Og let me tell you: yes, det er de. Uden tvivl. Jeg har som mål at købe mig endnu et par Louboutins her i 2015, når den første rigtige løn tikker ind. De kan købes her online.

5/ Mine lår lignede noget der havde været oppe og slås med en kat, da jeg endelig var færdig med at samle min Nordmann Copenhagen “Norm69” lampe. Men hvor har jeg bare været glad for den lige siden! Den er pæn, stilfuld, meget skandivanisk i sit udtryk og giver det pæneste lys i vores gang. Bedste boligkøb i 2014. Den kan købes HER.

6/ Cardiganen fra Ganni var et rent impulskøb. Jeg havde slet ikke luret på den før, men opdagede den en dag på ASOS, hvor den var sat latterligt meget ned (tror det var minus 60-70%). Jeg manglede lidt nogle flere cardigans, og haps, så var den klikket hjem. Bedste impulskøb meget, meget længe! Jeg har den på hele tiden (sidder faktisk i den som jeg sidder og skriver dette), den er varm og vildt blød. Den er lavet af samme materiale som den her (som jeg også har, se selv lige her).

7/ Jeg har fundet ud af, at for mig er et par leopard ballerinaer/flats en basicting i min garderobe på linje med en sort kjole, sorte stiletter, basic t-shirt (faktisk mere end t-shirts) osv. Når jeg har et par, så bor jeg i dem så snart vejret tillader det. Jeg havde længe været uden et par leopard flats, men faldt over disse fra Steve Madden. Det er første gang jeg har givet lidt ekstra for et par af den type (normalt har jeg købt billige fra Primark, når jeg har været på ferie), men man kan godt nok mærke forskel. Jeg glæder mig helt til at det bliver lunt nok igen til jeg kan bruge dem på dagligbasis.

8/ Hold.nu.op hvor har jeg brugt mine støvler fra Gestuz meget – og gør stadig. De har nærmest siddet limet til mine fødder lige siden jeg købte dem i efteråret. Jeg var faktisk lidt skeptisk omkring prisen lige inden jeg sprang på dem, men jeg har ikke fortrudt et sekund. De er seriøst hver eneste krone hver, og jeg skal SÅ meget have dem, når de udkommer i en cognac-farve her til foråret. De sorte findes stadig lige HER (og de er pt. på udsalg. Meget normale i størrelsen).

9/ I husker måske stadig, hvor meget i vildrede jeg var meget min nytårskjole. En eftermiddag i panik, da bestilte jeg hurtigt denne hjem fra ASOS og krydsede fingre for den ville være god. Den var mere end god, og det har været et af mine bedste køb i år. Den sidder så flot, jeg føler mig virkelig pæn i den, og jeg kan se masser af muligheder i den end bare lige en nytårsaften. Den findes stadig lige HER.

10/ Vildt nok at jeg har to jakker på min liste. Især fordi der er ret mange andre slags beklædning jeg går meget mere op i end lige jakker. Men i foråret gik jeg målrettet efter en helt klassisk sandfarvet trenchcoat, og fandt den selvfølgelig på yndlings-ASOS. Jeg havde lidt troet, at jeg måske ville have en ny læderjakke også, men jeg blev så glad for trenchcoaten, at jeg helt glemte alt om de andre planer jeg havde. Man kan stadig finde den hos ASOS HER.

Jeg overvejede desuden, at putte min nye Leowulff på listen, men fordi jeg ikke har haft den særlig lang tid, så kom den ikke med. Når jeg ser på hvordan jeg har brugt den anden jeg har, så er jeg slet ikke i tvivl om at den er et fantastisk. Jeg overvejede også min Ganni gordovina-kjole og den sorte stropløse ASOS badedragt (som seriøst er på udsalg nu til under 80 kr HER!). Begge har jeg brugt rigtig, rigtig meget i 2014 – og ved det fortsætter i 2015. Jeg overvejede også min Maria Black ørering, men er i tvivl om jeg købte den i starten af 2014 eller i december 2013. Jeg har ikke kunne finde ud af det ,og har derfor ikke taget den med på listen. Men jeg elsker den og bruger den konstant (jeg bliver nødt til snart at købe en “makker” til den).

Hvad har været jeres allerbedste køb i 2014 ?

My list over my Top 10 best buys in 2014. What has been your best buy in 2014?

bloglovin

9 kommentarer

 • Cecilie

  Sejt tilbageblik! 🙂 – Jeg har luret en del på vinterjakken og nu hvor du ligefrem fremhæver den som en af 2014’s bedste køb, så tror jeg sgu at det bliver (endda til reduceret pris – I like!). Maria Black-øreringen er for øvrigt også ret lækker!
  Det er vildt irriterende, men jeg kan vitterligt ikke komme på gode 2014-køb.. Bevares, jeg har købt ny computer og ny mobil som jeg begge er glade for, men ikke som er wauw-køb.. Det nærmeste jeg kommer er vist en middag på Petrus i London. Uh, og en filmplakat fra Goldfinger som pryder væggen derhjemme (Sean med sin Aston Martin i et bjergtagende Schweiz).. Ingen så’n konge-tøjkøb – eller jo, vent, mine brunrøde Garbo-støvletter..
  Jeg pønser stadig på store indkøb som Burberry-trenchcoat’en og Mulburry-tasken, men jeg er (tydeligvis) så’n en der tager vildt langt tilløb.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Cecilie! Ny computer og telefon skal man da heller ikke kimse af! Vinterjakken er virkelig fantastisk, og jeg kan ikke glemme, at jeg næsten var ved at droppe købet, fordi jeg egentlig ikke “manglede” en ny vinterjakke (jeg købte også sidste år). Men hvor er jeg glad for at jeg var ufornuftig der! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Heh, ja, apropos, så “fik du mig” til at købe en vinterfrakke sidste år (den blå, semikorte) og den måtte jeg bruge en formue på at returnere fordi den sad.. forkert.. Så jeg har været lidt ASOS-ulden lige siden.. Turen ud til far-out-Amager var mildest talt deprimerende..
   Men det betyder til gengæld at jeg jo mangler en vinterfrakke stadig.. Forhåbentlig er det lykkens gang nu her 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Okay, nu har jeg haft målebåndet fremme og jeg er umiddelbart en ret præcis UK12 – så burde jeg vel hoppe op til en UK14 for at få plads til en god strik under? Det kunne være det var det der gik galt ved mit sidste køb; at jeg bare skulle have haft en størrelse større 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh jeg har aldrig målt mig ift ASOS’ størrelser. Jeg har en UK12 i jakken, hvis det hjælper?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig et godt og gennemarbejdet indlæg! Jeg har cirka 10 faner åbne med links fra dit indlæg, som jeg vil kigge igennem nu 😉 Det er altid et godt tegn på et indlæg, der var værd at læse for mig.
  Jeg har svært ved at komme i tanke om nogle af de allerbedste køb i 2014, men vi har også været afsted en tredjedel af året, hvor fokus mere var på oplevelser. Til gengæld har jeg fået nogle virkelig fine gaver i løbet af året – bl.a. en taske fra Pieces, som hænger på mig hver dag, fordi der lige er plads til det højest nødvendige. Og så fik jeg en Tassimo-kaffemaskine til jul, som nok allerede har tjent sig selv ind, haha!
  JO! Vores nye kamera må være det allerallerallerbedste køb i flere år faktisk, så lækkert 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Fedt, det er jeg virkelig glad for at høre! Hvad måtte du fx lige ind og læse mere om? (Jeg elsker at blive klogere på jer omkring hvad der rykker hos jer).

   Åh hvor godt at I har fået nyt kamera. Det blev stjålet, da I var på rejse, ikke? Tassimo er også lækker. Det er den vi pt har på arbejdet (smagsmæssigt er jeg dog mere til Dolce Gusto, men det er nok fordi det er den jeg har derhjemme og har vænnet mig til. Det er jo næsten et religionsspørgmål 😉 ).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den sorte kjole, vinterjakken og ballerinaerne blandt andet 😉

   Jo, vi fik det stjålet i Peru i august, men vi fik heldigvis hurtigt klaret det med forsikringen, så i september da vi var i USA, kunne vi købe et tilsvarende. Vi tog til Delaware, som ikke har skatter, og så sparede vi jo penge der 😉 Selvom jeg selvfølgelig helst ville have været foruden røveriet og beholdt det gamle kamera. Men vi har heldigvis ikke tabt noget på det.

   Jeg har også fået bestilt en blandet pakke med alle smagsvarianterne, som jeg er ved at teste – det er lidt hyggeligt at kunne smage sig til sin favorit på den måde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  År 2014’s bedste køb tæller klart min Alexander Wang “Brenda mini camera bag”, som jeg købt brugt i januar. 2500 kr synes jeg var mange penge, men har drømt om den i mange år og det har vist sig at være sådan et godt køb; jeg har brugt den næsten hver dag og er SÅ glad for den. Jeg købte også en draperet nederdel fra A. Wang i starten af 2014, som også er et af årets bedste køb 🙂

  Til sidst vil jeg lige sige, at jeg synes det var et virkelig godt indlæg som jeg nød at læse! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg løber lidt stærkt...