Outfit of the day #439: Selected Femme kjole med store ærmer

Mit 2016 i rejser

funchal-by-town-madeira-view-udsigt-udkigspost-over-portugal-med-spies-pico-dos-barcelos-missjeanettbella-missjeanett-molo-butterfly-dress-kjole-gul-yellow-sommerfugl-madeira-funchal-ferie-med-barn-vinterferie-christina-3-aar-sommerkjole-ss16porto-mare-hotel-madeira-visit-madeira-portugal-vinterferie-opvarmet-pool-palmer-frodig-blogger-spies-charter-ferie

MADEIRA
Den første rejse i 2016 var i februar, hvor jeg var på den portugisiske ø Madeira for at suge lidt sol til mig. Jeg havde faktisk ikke regnet med, at Madeira var så smuk, som den er, så jeg blev ret positivt overrasket over øen. Vi havde en skøn uge med sol (og lidt regn), bare ben, hygge i poolen, god mad og bare tid til hinanden.

I kan finde min guide til Madeira HER

The first vacation in 2016 was in February where I went to the island of Madeira. We had a lovely week with sun (and some rain), great food and just time to relax. You can find my Madeira Guide HERE

budapest-city-guide-sporvogne-train-missjeanett-tips-til-med-barn-familietur-blogger-travelblogger-iamtb-jeanett-drevsfeldtbudapest-hot-white-chocolate-whiped-cream-varm-hvid-chokolade-ungarn-ud-at-spise-i-cafe-elysee-bistro-city-guide-missjeanett-blogger-tips-tilbudapest-i-forar-in-spring-march-flod-donau-broer-bridges-city-guide-missjeanett-blogger-jeanett-drevsfeldt-ungarn-hungary

BUDAPEST
I marts (dagen efter Bellas fødselsdag) fløj vi til Budapest på en forlænget weekend (torsdag til tirsdag). Foråret var kommet til Budapest (modsat Danmark på det tidspunkt), så jeg virkelig at kunne gå rundt i ruskindsjakke og dufte blomster, som netop var sprunget ud. Budapest er en utrolig charmerende by og måske i virkeligheden også lidt overset? Den har ihvertfald rigtig meget at byde på og det er billigt at være der. Jeg fik utrolig god mad i byen (jeg var overrasket over, hvor godt vi spiste dernede). Ungarn var i øvrigt et helt nyt land for os alle tre, så mit personlige mål om minimum et nyt land hvert år, var allerede indfriet i foråret.

Jeg har endnu ikke fået færdiggjort min Budapest Guide (fy, slem blogger! 😉 ), men den er lige på trapperne og indtil da kan I se lidt flere billeder her og her. Vi boede på dette hotel, som var rigtig fint og beliggenheden er vildt god!

In March (the day after Bellas birthday) we all flew to Budapest in Hungary. Budapest is such a lovely city! Very charming, a lot to see, a lot of history and great (and cheap) food. We stayed for 5 days (Thursday to Tuesday) at this hotel. I haven’t finished my Budapest Guide yet, but you can see more from our trip here and here.

missjeanett-delfin-korfu-corfu-familieferie-med-apollo-rejser-likithos-hotel-villagekorfu-corfu-likithos-hotel-missjeanett-blogger-familieferie-apollorejser-solnedgangkorfu-postkort-fra-missjeanett-rails-shirt-skjorte-wheat-pink-kjole-ganni-nederdel-skirt-blogger-asos-suede-sandals-blomsterkorfu-corfu-greek-food-grask-mad-aubergine-saganaki-missjeanett-blogger-culture-salad-salat-morblog-sommerferie

KORFU
Sommerferien skulle bare gå til noget varmt og afslappende. Jeg har altid været glad for Grækenland og tanken om at leve af græsk salat, tzatziki og moussaka i en uge virkede ret tillokkende, derfor smuttede vi i juli en uge til den græske ø Korfu, som ligger lige udenfor Albaniens kyst. Vores hotel var mega fint og vi nød varme og pool hver dag. Til gengæld var “byen” vi boede i noget så død, så da ferien lakkede lidt mod enden kedede vi os alle lidt. Men det skal man næsten også gøre, før man kommer helt ned i gear. Det var i alle tilfælde en utrolig dejlig ferie og jeg fik spis græsk mad til det næsten stod ud af ørene på mig.

I kan se et par postkort fra ferien på Korfu HER og HER

For our Summer vacation we went to the Greek island of Corfu. We seriously did nothing for a week – besides eating a lot of greek food (I’m a big fan!), swim in the pool, read books and play with Bella.

isle-of-skye-old-man-of-storr-hiking-trail-with-kids-med-barn-scotland-skotland-the-highlandsstones-scotland-stenene-skotland-missjeanett-blogger-isle-of-skyeisle-of-skye-quiraing-views-udsigt-fra-from-hiking-trail-missjeanett-blogger-autumn-fall-on-scotland-highlands-skotland-outlander

SKOTLAND
Jeg kan ikke se på de her billeder, uden at det stikker lidt i hjertet. For helvede, Skotland altså. Du stjal mit hjerte. Og det er virkelig skørt, fordi jeg er normalt virkelig en “Pool-strand-palmer-varme” kinda girl 😉 2016 sidste rejse gik til Skotland og hvilken en, dét var! Hold nu op. Aldrig – aldrig – aldrig har et sted ramt mig i solar plexsus, som Skotland gjorde. Jeg har stadig svært ved at beskrive præcis hvad det er, som Skotland gør/gjorde. Der er bare noget magisk over det land. Noget hemmeligt. Noget råt og urtids-agtigt. Man føler man er nået til verdens ende. Og man er med i nogle scener i Ringenes Herre. Hvis I blander alle disse ting sammen, så er det derfor, at Skotland tog pusten fra mig. Og hvorfor at jeg har booket flybilletter der til igen her i 2017. I maj er jeg tilbage her <3
Vi havde i øvrigt en uge i Skotland, hvor vi båede nåede nogle dage i Edinburgh og 5 dage ude i den smukke natur, hvor vi så vandfald (i flertal), tabte pusten over den vilde natur, forelskede også i de venlige skotter, besteg et bjerg, drak whisky og spiste en masse fantastisk seafood.

I kan se vores roadtrip rute HER (inklusiv stop og hoteller) og min guide til Outlander-steder i Skotland HER. Der er også dette indlæg – om at være ved at tude i Skotland hele tiden. Desuden kommer der snart guide til Isle of Skye og til Edinburgh.

The last trip in 2016 was my beloved Scotland. I’ve never fallen so hard for a country as I did for Scotland. I can’t even explain it – it’s just the most amazing, magical and beautiful country E V E R. We spent a few days in Edinburgh and then we drove out into the country for 5 days. You can see our road trip route HERE (including stops and hotels). And I also found some Outlander sites too – you can see them HERE. I fell so hard that I’ve already booked tickets back to Scotland in May. I can’t wait to go back!

Det var mit år 2016 i rejser! Et ret fint år, synes jeg. Vi var også på et par fine miniferier i Danmark: En weekend i Sydkyst Danmark (Næstved, Vordingborg) HER og så var vi på Møn i sommers HER. Dette var også det sidste indlæg, hvor jeg kigger tilbage på 2016 – nu ser vi fremad! Jeg laver meget snart et indlæg med rejser, som jeg planlægger/håber på her i 2017. Lige nu er den eneste 100% sikre Skotland i maj, men jeg er ret tæt på at booke noget andet også.
Har I været nogle gode steder i 2016? I må endelig skrive en kommentar og fortælle lidt – jeg kan altid bruge lidt ny rejseinspiration!

That was my travels in 2016! A nice “travel year”, I think? Did you go somewhere nice in 2016? Let me know in a comment – I’m always looking for new travel inspiration! Very soon I’ll tell you my travel plans for 2017.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

18 kommentarer

 • Mette WK

  Min bedste rejse i 2016 var min første tur til USA. Helt præcist LA, Carlsbad og San Diego i Californien. Det var simpelthen fantastisk. Naturen var skønnest udenfor byerne og mit favoritsted var uden tvivl surfer-kyst-lilleput-byen Carlsbad og udsigten til Stillehavet. Men amerikanerne er skønne. Jeg elsker deres service og hjælpsomhed i butikker/restauranter, og så at de smalltalker med fremmede. Og Californien er super rummeligt og har masser af mexicansk mad 😉
  I 2017 skal jeg til Denver, Colorado. Det bliver meget anderledes end Californien, men jeg glæder mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det lyder også som en fed tur! Åh, jeg vil også gerne snart tilbage til USA igen. Har længe drømt om Florida, men også Californien.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skotland er helt klart på min bucket list. Som engelsklærer må det være et must, og når man så elsker bjerge og søer oveni, så er det vist ikke nogen undskyldninger for ikke at tage derover 🙂

  Til gengæld har jeg været i Irland hele tre gange, to gange i Dublin, og en gang i Dublin og videre på roadtrip et godt stykke op ad vestkysten i rundt regnet halvanden uge. Den er en af mit livs bedste ferier. Der er simpelthen så fantastisk smukt, og The Irish er så rare nogle mennesker. Irland kan varmt anbefales.

  Og Florida? Ahrmen, se at komme derover! 🙂
  Vi har været der fire gange indtil videre, sidste gang i sommers, og vi ELSKER det alle sammen. Vores piger er 13 og 15 nu, men de var vist 7 og 9, første gang, vi var der, og man kan sagtens have yngre børn på Bellas alder med også.
  Florida er så velegnet til en familieferie. Bella vil have det som en fisk i vandet.
  Der er strand, der er Disney, der er by, der er shopping, der er masser af dyreliv, der er gang i den, og der er ro på samme tid.

  Der er de mest fantastiske state parks, hvor man som oftest kan leje en “cabin”, som i virkeligheden er et lille sommerhus (køkken, living room, to soveværelser, et lille badeværelse, veranda med gyngestole og bord med bænke, grill, air condition, men almindeligvis ingen tv eller internet – perfekt til en tre-fire dages total afslapning og familiehygge).
  Det er relativt billigt at spise ude, og man spiser godt! Det er ikke fastfood det hele, selvom det også er super ind imellem 😉

  Hvis I en dag skulle gøre alvor af planerne, så er du meget, meget velkommen til at skrive til mig. Det er slet ikke sikkert, at I har lyst til det samme som os, men jeg vil rigtig gerne dele vores gode oplevelser – vi har faktisk ingen dårlige erfaringer med Florida overhovedet. Så kan I bare vælge til og fra, som det passer til jeres familie. Måske kan vi trække på jeres Skotlands-oplevelser engang 🙂

  Anyways, det er altid dejligt at være “med” på jeres rejser.
  Tak fordi du deler dem med os <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg hører virkelig også gode ting om Irland. Når vi har været et par gange i Skotland mere, så kan det være vi lige skulle prøve Irland som afveksling 😉 Desuden ville det være endnu et nyt land til vores liste 😉

   Ej nu giver du mig endnu mere lyst til Florida! Måske det skal være vores vinterrejse om et år? I år har vi kun en uge og det er næsten for lidt at rejse så langt for, synes jeg. Især når man har et barn med. Jeg vil i hvert fald huske dig, når vi gør alvor af drømmene 😉

   Og selv tak – jeg synes bare at det er skønt, at I gider at følge med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Vi var 14 dage på Azorerne i sommeren 2016, lidt spontant valgt, men hold nu op hvor har jeg ikke fortrudt et øjeblik. Azorerne er virkelig en glemt perle, midt ude i det store ingenting. Fuldstændig fantastisk og uberørt natur, vulkaner der får jorden til at syde og boble, smukke vandfald og varme kilder at bade i og et fantastisk dyreliv med både delfiner, hvaler og havskildpadder. Selv i højsæsonen er der ikke voldsomt mange turister, fordi regeringen har besluttet at regulere hvor mange turister der må komme, for at beskytte naturen. Der er så meget sjæl, og jeg har ikke fået bedre kød nogen andre steder. Man ser konstant køerne gå rundt på bjergskråningerne med verdens bedste udsigt, det er fantastisk at se alle dyr have det så godt, og det kan virkelig smages på kødet. Når man tager derfra kan man ikke lade være med at føle sig heldig og taknemmelig, for at have fået lov til at opleve sådan en uberørt perle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej, det lyder spændende! Dem må jeg lige læse lidt om. Er det en vinterdestination også eller er der koldt der?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Enig med Budapest! Min kæreste og jeg var der for første gang i sommeren 2016, og vi elskede begge byen meget. De østeuropæiske lande føler jeg generelt er totalt overset som ferie destinationer. Men kan kun anbefale Budapest, og smutter allerede tilbage på en lille uges tiltrængt ferie i om 2 uger. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er den fineste by – og så mange muligheder for oplevelser i den! Den eneste kritik jeg har var, at de godt må tage at slappe lidt af med kæmpe maskinpistoler. Ved alle de store turistattraktioner var der vagter i massevis med kæmpe maskinpistoler og det gør faktisk mig mere utryg end tryg. Men ellers er det virkelig en by jeg vil anbefale!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ps. Jeg skal da klart have Skotland på min rejseliste for i år. Det ser da så eventyrligt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Du SKAL tage til Skotland! You won’t regret it – det lover jeg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • majbritt dalgaard

  Jeg synes det sjovt at se hvor forskellige ting man drømmer om. Jeg er slet ikke til pool/strand ferie og varme er bare en bonus.

  Jeg er til rene oplevelsesferier og skal helst se noget anderledes. 2016 bød på Israel, Georgien, Albanien, Bosnien-hercegovina, Kroatien, Serbien, Kosovo, Makedonien, Montenegro og så en smuttur til London for kæresten skyld.

  Aner ikke hvad 2017 bringer udover kæresten foreslår Skotland

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er sjovt! Vi har også et par sæt venner, som nærmest undgår solferie, fordi de synes det bliver for varmt. Og jeg kan næsten ikke få det varmt nok. Dengang vi var på Cypern havde vi 42-43 grader flere dage og jeg ELSKEDE det (men det er også nemt at sige, når man bare ligger ved en pool).

   Dog har turen til Skotland åbnet mine øjne for, at jeg bestemt også er til andre ting. Meeeen rene oplevelsesferier hele tiden – det gider jeg stadig ikke. Jeg vil stadig gerne ren afslappende og sol. Dog oplever vi også altid på vores solferier. Ferien til Korfu i sommers var den første ferie nogen sinde, hvor vi ingenting så overhovedet. Normalt bruger vi altid en eller to dage, hvor vi ser og oplever ting.

   Jeg hepper så meget på at I skal tage til Skotland. Det er mere end fantastisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, Skotland! <3 <3 Som jeg har kommenteret før herinde, så SKAL jeg helt klart til Skotland på et eller andet tidspunkt.
  2016 var året, hvor vi rejste med barn for første gang. Vi afsluttede barslen med en miniferie til Prag med en 9 måneder gammel trut. Kæmpe succes og en skøn by. I sommers var vi en uge på Rhodos med ren afslapning, All-Inclusive og pool.
  2017 byder på en lidt længere rejse til San Francisco og Los Angeles – selvfølgelig også med barn.
  Jeg kan, ligesom du ofte gør, kun anbefale at rejse med barn. Jovist, det er en anden slags ferie, men absolut ikke dårligere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg kan også kun sige, at det er SÅ fantastisk i Skotland – og: Kom afsted! Det er såååååå fantastisk.

   Og jeg er helt enig mht at rejse med barn. Det er nemlig anderledes, men stadig godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det har da været et ret lækkert rejseår for jeres vedkommende! Selv er jeg lidt overrasket over hvor vidt vi egentlig nåede omkring. Vi startede i Australien og sluttede vores rejse jorden rundt i USA i februar. Og så har vi været omkring i Ungarn (inkl. Budapest selvfølgelig), besøgt München og Hamborg og også krydset Marokko af. Så smukt et land! Og så var vi faktisk også et hurtigt smut i Holland. I år har vi England og Irland på listen, men jeg håber på og krydser fingre for, at vi også får nogle andre ture planlagt 😀 Glæder mig til at følge med i jeres ture i 2017! Specielt Skotland igen. Nøj, hvor det frister med de smukke billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg glæder mig også ustyrligt til at gense Skotland!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg glæder mig også ustyrligt til at gense Skotland!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] vi besøgt, men de andre destinationer blev byttet ud. I kan se alle mine rejser fra 2016 samlet HER. Hvor drømmer om og planlægger I at tage hen i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #439: Selected Femme kjole med store ærmer