Mit fine Odense: Bedste cheesecake i Odense

TILBAGEBLIK: August 2015

 photo eskilstuna-hyggeby-sweden-sverige-countryside-pompdelux-missjeanett-ferie-sommerhus-summer-house-datter-sommer-vacation-in-r_zpsxyake3j4.jpgJeg nød et par rigtig stille dage på landet langt oppe i Sverige. Se flere billeder og læs mere om ferien HER

 photo stockholm-sweden-shopping-missjeanett-blogger-guide-til-sverige-paring-i-24-timer-danmarks-hus_zpsj1odzs0k.jpg… og efterfølgende tog vi til fine Stockholm. I kan finde min guide til Stockholm HER

 photo cille-og-daniel-bryllup-odense-a-august-2015_zpse69vcedz.jpgJeg var til det fineste bryllup og, stadig, en af de bedste bryllupsfester hos vores venner Daniel og Cæcilie. Der er masser af billeder fra dagen HER og jeg havde to outfits på: dette HER og det HER.

 photo stockholm-for-kids-born-med-barn-missjeanett-kungstradsgarden-sweden-sverige-guide-til-24-timer-i-pa_zps9su0ifig.jpgDer var Måned #29 på bloggen HER

 photo bella-pompdelux-sverige-eskilstuna-sweden-sommerhus-odegaard-sommer-sweatshirt-vil-kun-have-et-barn-hvor-mange-born-skal-du-_zpszkrebkt6.jpg Jeg skrev et indlæg, om at folk konstant spørger “Hvornår skal Bella have en lillesøster?” og hvor træls det spørgsmål er samt hvordan vi har det med flere børn.

 photo tilbage-outfits-august-2015-missjeanett-bryllup_zpsfxw8yt8n.jpgEt lille udpluk af mine outfits i august 2015:
Nr. 1 HER – nr. 2 HER – nr. 3 HER (sælger kjolen HER) – nr. 4 HER

 photo aldo-clutch-stones-sten-bling-bling-festtaske-lille-small-party-bag-asos-miss-jeanett-box-embellished_zpsigzmznnm.jpg Jeg købte den smukkeste clutch fra ALDO. Der er mere om den HER

 photo miss-jeanett-bella-eskilstuna-sommerferie-i-sverige-med-familien-barn-summerhouse-sweden-horses-heste_zpswfleqa3p.jpg Jeg stod overfor at skulle være væk fra Bella i 8 dage, da jeg var så heldig at skulle på pressetur til Kreta med søde damer. Men savnet drillede allerede, så jeg skrev et indlæg om, hvordan man skulle håndtere savn til sit barn HER

 photo outfit-anker-boye-sommerhus-fyn-miss-jeanett-blogger-ganni-stribet-sat-set-nederdele-skirt-skjorte-shirt-dkny-gansevoort-bag_zps6hulufdd.jpgJeg var, tradition tro, i Anker Boyes sommerhus. Altid hyggeligt, god mad og den sygeste udsigt jeg har oplevet fra et sommerhus i DK. Mit outfit og lidt om dagen HER

Når jeg ser på mine outfits fra sidste år i august, så ser det virkelig ud som om, at det var en del varmere. August, nu holder du lige fast i den indian summer i år! Sidste år var en dejlig blanding af bryllup, sommerhus og rejser. Jeg elsker at se tilbage på bloggen, fordi tit minder det mig om, at der er nogle ting i min garderobe, som jeg skal få brugt noget mere. Jeg vil snart i mit stribet sæt fra Ganni igen og det samme med min røde slikekjole fra Gestuz.
Jeg har lige sat en smule mere til salg på min tictail HER. Der er masser af Ganni, ASOS, kjoler mm.

I kan dykke ned i arkivet for august 2015 HER

I aften skal jeg til champagnesmagning og jeg glæder mig! I kan følge med på min snapchat missjeanett

August 2015 was a lovely month with wedding, vacation, travelling to Sweden (Eskilstuna and Stockholm) and dinner parties. See more of August 2015 HERE

2 kommentarer

 • N

  Vil bare lige gøre opmærksom på at dine stories på Snapchat er helt vildt lave i lydstyrken. Selv når jeg har min iPhone skruet helt op for lyden, og højtaleren helt ind til øret, må jeg opgive at høre hvad du siger (øv!). Jeg har lagt mærke til det samme i dine videoer her på bloggen. Ved ikke om det er fordi du snakker for lavt eller om det er din mikrofon. Det kan jo også være det kun er mig der oplever det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mærkeligt! Dem fra i går hviskede jeg på, fordi Bella sov lige ved siden af. Men ellers burde jeg tale normalt? Men jeg skal lige tænke over det fremover! Og sørge for at min mikrofon er skruet op. Desværre ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre ved det på min videoblogs. Der er lyden helt skruet op hos mig og flere har nævnt det der (har dog ikke hørt om andre der har problemer på snapchat). Så jeg ved ikke helt hvad det tekniske problem er!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit fine Odense: Bedste cheesecake i Odense