Min jul 2017

Mine favorit outfits fra 2017

solbriller-fra-celine2-1

Der er ikke mange dage tilbage af 2017 og derfor vil jeg begynde at se lidt tilbage på året der gik. Sidste år valgte jeg at samle alle mine egne favorit outfits i et indlæg (I kan se dem fra 2016 HER) og det tænkte jeg, at jeg ville gøre igen i år. Jeg har generelt været dårlig til at få foreviget mine bedste outfits i 2017, synes jeg. Jeg har flere gange været utrolig ærgerligt over, at et godt outfit ikke har nået bloggen, fordi jeg enten glemte det, havde glemt kamera eller det var blevet for mørkt (sidstnævnte er seriøst en af bloggernes største fjender – lys, der mangler. Godt vi nu går mod lysere tider!). Det er alle sammen dårlige undskyldninger og det er noget man kan planlægge sig ud af. Jeg er ikke fan af nytårsforsæt, men skulle jeg have nogle, så ville det her være et godt bud – blive bedre til at forevige de gode outfits i 2018. Af samme grund så synes jeg heller ikke, at denne samling af favoritter er lige så stærk, som den fra 2016, men der er stadig nogle, som jeg var rigtig glad for.

Det første outfit jeg har valgt, er dette her fra januar. Generelt går jeg alt for lidt i den kjole! Det må jeg lige fået lavet om på. Kjolen kan faktisk stadig fås i et par få størrelser lige HER (reklamelink). Hele outfittet kan I se HER

outfit-of-the-day-440-strikkjole-og-stovler-fra-asos2

Dette outfit (også fra januar) er egentlig ikke så ground breaking, men jeg kan alligevel ret godt lide kombinationen af den brune kjole og støvler, og så min vinterjakke. De der støvler bruger jeg heller ikke nok! Det er meget smart med sådan en oversigt her, så jeg lige kan blive mindet om, hvilke ting jeg skal finde lidt frem igen. Hele outfittet kan I se HER

outfit-i-snevejr-reclaimed-vintage-dress-red-leopard-print-missjeanett-blogger-fra-odense-odensebloggers-jeanett-drevsfeldt-balayage-asos-suede-bag

Selvom det ikke var meget sne vi fik i 2017, så nåede jeg alligevel at forevige et par outfits i et sneklædt landskab. Jeg håber, at jeg får mulighed for at forevige endnu flere denne vinter. Det er også en del nemmere at tage billeder, når der ligger sne, fordi det giver ekstra lys. Om vinteren vil jeg gerne have en masse sne og om sommeren skal det være rigtig varmt. 2017 har været et fesent år på begge årstider – ingen nævneværdig mængde sne og en ret kedelig sommer. Outfittet kan se HER

outfit-fuerteventura-corralejo-missjeanett-selected-femme-dress-blue-draped-draperet-bla-kjole-blogger-las-marismas

I februar var jeg på Fuerteventura og jeg var blandt andet i denne her kjole flere gange. Den kjole var sådan et godt køb! Mega flatterende og virkelig behagelig – og det går til det meste. Kjolen kan stadig fås HER (reklamelink). Se hele outfittet HER

outfit-blue-yas-dress-flower-print-blaat-blomster-missjeanett-blogger-odense-havn-asos-sneakers-pink

I april blev de bare ben luftet og blomsterprint fundet frem. Jeg hepper som sagt på en masse sne de kommende måneder, men omvendt så glæder jeg mig også til, at strømpebukserne kan kastes ned i skufferne igen. Kjolen fås stadig HER (reklamelink). Se hele outfittet HER

outfit-odeon-aabning-gallashow-missjeanett-blogger-perlekjole-asos-aldo-clutch

I maj var jeg til den officielle åbning af det nye musik- og koncerthus ODEON her i Odense. Dronningen var med og derfor var jeg trukket i en af mine mere festlige kjoler (indlægget om den weekend kan I læse HER). I har set kjolen før HER til min søsters bryllup, men denne gang valgte jeg at style den med sorte stiletter, krøller og kraftigere make-up. I kan se hele outfittet HER

outfit-sommerkjole-fra-selected-femme-blaat-print-moenster-missjeanett-blue-flower-print-odense-havn

Det var også i maj, at jeg sammen med to andre bloggere fra byen arrangerede en blogger bar for Odensebloggers. Det var en vildt varm og lummer dag, så jeg gik efter noget, som var behageligt, men lyst og passende til årstiden. I kan faktisk stadig købe kjolen HER (reklamelink). Se hele outfittet HER

outfit-ellos-skjorte-shirt-hortensia-ootd-of-the-day-fashion-blogger-ray-ban-clubmaster-sunglasses-hm-conscious-shorts-missjeanett-jeanett-drevsfeldt

I juni gik jeg i (meget) korte shorts og tog fine blomster med til en veninde, da vi var inviteret på kage og kaffe i deres nye hus. Jeg har generelt været ret tosset med de to bloggende søstre Fahrmans kollektioner for Ellos (reklamelink) og især denne bluse her. Den er på udsalg nu HER (reklamelink). Outfittet kan I se HER.

outfit-yellow-asos-kjole-gul-med-blomster-tinderbox-2017-missjeanett-blogger-quay-sunglasses-solbriller-odense-havn-odensebloggers

Denne kjole emmer af sol og sommer – og den blev også straks brugt, så snart vi havde en af de sparsomme sommerdage, som vi havde i juli i år (lad os lige krydse fingre for, at sommeren 2018 får lidt varmere vejr). Jeg havde den også på til Tinderbox lige HER. Hvis I skal til at købe billetter til Tinderbox, så sig lige til. Jeg har mulighed for at give jer en købslink, hvor I får et par gratis drinksbilletter med til Tinderbox festivalen sammen med billetten (prisen er den samme). Let me know! I kan se outfittet HER

outfit-vero-moda-kjolen-slaa-om-kjole-i-groen-nye-farver-august-2017-missjeanett-blogger-hc-andersens-hus-odense-odensebloggers-celine-solbriller

Man kommer ikke uden om den populære Vero Moda kjole, hvis vi skal tale om tøj fra 2017. Det var næsten en landeplage – en pæn en, vel og mærke. Det her outfit er nok min egen favorit fra 2017, hvis jeg skal bedømme outfits efter både tøjet, lokation, redigering mm. Det gik op i en højere enhed med det her. Kjole kan stadig fås lige HER og HER (reklamelinks). Selve outfittet med flere billeder kan I se HER (reklame: kjolen er modtaget som gave)

ellos-nederdel-ternet-wrap-skirt-josefina-missjeanett-blogger-odensebloggers-odense-havn-migogodense-asos-the-future-is-female

Hvis outfittet ovenover er min nr. 1, så kommer dette outfit nok på en 2. plads – igen bedømt udfra en helhed i forhold til tøj, lokation, lyset, redigering mm. Jeg elsker virkelig den t-shirt og overvejer lige nu at købe den her (reklamlink). Nederdelen kan stadig fås HER (reklamelink). Se hele outfittet HER
(Reklame: nederdelen var en del af et sponsoreret indlæg for Ellos)

outfit-gina-tricot-wrap-dress-rosa-pink-missjeanett-blogger-odensebloggers

Det sidste outfit jeg vil fremhæve fra 2017, er fra da vi i september, besøgte vi gode venner i Ørestad. Lige bagved deres baghave er der det oplagte fotosted – det måtte jeg lige udnytte! Det er heller ikke så tit, at I får lov til at se mig i bukser 😉 Se flere billeder fra outfittet HER

Det var mine egne favoritter fra i år – hvilke er jeres favoritter?

Last year I made this list of my own favorite outfits from 2016. I thought it was fun so I doing it for 2017 in this post. My no. 1 is the one with the green dotted wrap dress where we took the photos right at Hans Christian Andersens house. The runner up is the one with the feminist t-shirt!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min jul 2017