2018 i rejser og oplevelser

Mest læste indlæg i 2018

Opskrift - Fyldte søde kartofler

Det er altså lidt hyggeligt for mig at se, hvilke indlæg der “rykkede” hos jer i 2018. Også meget lærerigt for mig! Jeg kan konkludere, at I har været ret vilde med meget af det, der har haft med min graviditet og efterfølgende baby at gøre. Det har i den grad sat sit præg på listen her.
Egentlig er der nogle andre indlæg, der stadig – flere år efter – trækker ret meget trafik fra google. Men dem har jeg valgt ikke at tage med, da det skal være en liste over de meste læste indlæg, der er udgivet i 2018. Dette indlæg med oversigten over alle Outlander bøger (mest læste indlæg i hele 2018) var faktisk det allermest læste på bloggen i 2018, men selve indlægget er fra 2017. Dette indlæg om Kap Verde ligger også i Top 5, men er egentlig tilbage fra 2016 og indlægget her om mine erfaringer med eyelash extentions er også voldsomt besøgt år efter år. Fælles er, at de alle tre indlæg ligger og hiver ret meget google-trafik og derfor “holdes i live” på den måde.

Men nu skal det handle om de indlæg fra 2018, som var de mest læste her på bloggen. Vi starter nedtællingen…

Gule kjoler fra VILA og Vero Moda

Nr. 10 – To gule kjoler, to mærker – samme print

På 10. pladsen er et shoppeindlæg, hvor jeg havde fundet to kjoler fra to forskellige mærker, der til gengæld havde købt ind af samme stof. De var begge vildt fine og I var en del, der klikkede jer ind på indlægget.

I kan (gen)læse indlægget HER

Soft Gallery golden sengetøj

Nr. 9 – Lillesøster er ankommet!

Det 9. mest læste indlæg i 2018 var indlægget om, at Flora var kommet til verden – ret punktlig på sin terminsdato.

Indlægget finder I lige HER

Nr. 8 – Birthday girl (og en nyhed!)

Indlægget her udgav jeg på min fødselsdag og udover at tale lidt om en ikke-eksisterende alderskrise, så teasede jeg om lidt forandringer, der var på vej. Det var både fuldtidsjob og graviditet, men sidstnævnte holdte jeg stadig hemmeligt på dette tidspunkt 😉

I kan læse indlægget lige HER

Le Parfum Elie Saab - Bilablau.dk

Nr. 7 – Et tip: Køb parfume, solbriller, make-up mm. til meget lave priser

På 7. pladsen er jeg faktisk overrasket over at finde et sponsoreret indlæg, men I var mange, der var interesseret i gode priser på beautyprodukter!

Indlægget kan I finde HER

 

Nr. 6 – Drengenavne, som vi overvejede…

Lillesøsters navn holdte jeg hemmeligt indtil jeg havde født, men i dette indlæg fortalte jeg, hvilke drengenavne vi havde overvejet – inden vi fandt ud af, at maven gemte på en lillesøster. Det var ret svært for os at finde drengenavne, som vi var rigtigt vilde med, så det var ret heldigt, at lillesøster var en lillesøster 😉

Hvilke drengenavne det var, kan I læse i indlægget HER

Miss Jeanett gravid

Nr. 5 – Hvad der i maven gemmer sig…

Indlægget, hvor jeg afslørede kønnet på babyen i maven, var det 5. mest læste indlæg i 2018. På instagram var der et lille bitte flertal af jer, der troede, at det var en dreng. Jeg skrev i indlægget også lidt om, at det virker som om, at det er lidt “fy fy” at ønske sig det ene køn mere end det andet. Fordi jeg heppede selv ret meget på en pige (igen).

Afsløringen kan I (gen)læse HER

Miss Jeanett gravid

Nr. 4 – Hvordan graviditeten har været indtil videre

Min graviditet med Bella var ikke nem; jeg kastede op flere gange dagligt helt indtil uge 20-21 efterfulgt af flere ugers intens migræne. Graviditeten med Flora var heldigvis en del bedre (selvom det trak lidt tænder ud til sidst med blandt andet denne oplevelse) og det skrev jeg om i indlægget, der var det 4. mest læste her på bloggen i 2018.

Indlægget finder I HER

Magasin sko Carla F

Nr. 3 – Mit nye job

2018 bragte med baby og nyt job med sig til mig. Sikke et år det har været – et dejligt overraskende år! På 3. pladsen er indlægget, hvor jeg fortalte hvor jeg havde fået job henne og hvorfor jeg valgte at droppe et liv som selvstændig med bloggen (og hvorfor jeg har valgt at søge tilbage i butiksverdenen).

Indlægget finder I lige HER

 

Nr. 2 – F som i… (navnet)

Fiona, Fleur, Filippa og Fanny blev der gættet en del på i forhold til lillesøsters navn. Jeg havde afsløret i forvejen, at det startede med F og at jeg havde fundet navnet i Skotland. Flora er jo navnet og modsat med Bella, så var der faktisk en del af jer, der fik gættet det, før jeg fik det afsløret HER i 2018s 2. mest læste indlæg på bloggen. I indlægget har jeg også skrevet lidt om, hvor jeg fandt det henne i Skotland og hvem denne Flora var.

I kan læse indlægget HER

Nr. 1 – Jeg har noget, jeg skal fortælle jer

2018s mest læste indlæg kunne nærmest ikke være andet, vel? Indlægget hvor jeg afslørede, at jeg var gravid. Det kom bag på mig, på os – og på jer. Og med god grund – eftersom at hun ikke var planlagt. Men hun var en rigtig dejlig overraskelse, også selvom timingen kunne have været bedre med nyt job. Nu føles vores familie dog fuldendt og hun er en fantastisk tilføjelse til vores familie <3

Indlægget med afsløringen finder I HER

Der var selvfølgelig også lige de indlæg, der var tæt på at komme på listen, men lige præcis ikke nåede. Det var for eksempel denne opskrift på fyldte søde kartofler (så lækkert!), Måned #1 med Flora, min Rose pink gin & tonic, de Bedst klædte til Oscars 2018 (wuhu, det er snart tid til det igen!) og det her om vores ferie på Kap Verde.

Hvilket indlæg fra 2018 husker du bedst her på bloggen?

These are Top 10 most read blog posts on my blog in 2018. I’m not surprised to see that this one where I told you that I was pregnant with Flora, is number 1. Have you read all of these posts?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2018 i rejser og oplevelser